Zuza.lt: ar galima sutaupyti apsiperkant internetu?

Ar tikrai sunku savaitgalį apsipirkti? Norite pargriūti ant žemės po apsipirkimo grįžęs namo? Ar kaltinate save dėl spontaniško vartojimo? Jei bent į vieną iš šių klausimų atsakėte teigiamai, laikas pradėti pirkti internetu. Statistikos duomenimis, šių paslaugų nėra išbandę apie 30 proc. Štai priežastys, kodėl turėtumėte išbandyti apsipirkimą internete.

123rf.com asociatyvi nuotr.
123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-03 17:00

Savaitgalį praleiskite su šeima, o ne parduotuvėse

Be jokios abejonės, būtent dėl ​​patogumo prekyba internetu išpopuliarėjo visame pasaulyje. Pernai Lietuvoje informacijos apie prekes ar paslaugas ieškojo 57 proc., o pirko – 32 proc. gyventojų. Pirkti internetu galite ne tik namuose, bet bet kur, kur turite interneto ryšį – Lietuvoje yra šimtai viešųjų interneto prieigos taškų, daugiausia bibliotekose. Kokiose kitose parduotuvėse galite apsipirkti visą parą bibliotekoje, vilkėdami pižamą ar hamake? Lygiai taip pat svarbu, kad internetinė parduotuvė dirba per visas kalendorines šventes. Jums nereikės ieškoti vietos automobilių stovėjimo aikštelėje, laukti ilgose eilėse ar laukti pagalbos iš parduotuvės darbuotojų – perkant internetu visa parduotuvė priklauso jums, o virtualias lentynas ir atsargas galite naršyti patogiu metu.

Sutaupykite apsipirkdami internetu

Internetu perkamos prekės dažnai būna pigesnės nei parduotuvėse. Tai nesunku paaiškinti: nereikia mokėti nuomos už prekybos centrą, mažesnės išlaidos personalui ir t.t. Tai dažnai lemia mažesnę galutinio produkto kainą, kurią moka vartotojas. Kitas svarbus aspektas – platus pasirinkimas, nes galite įsigyti iš viso pasaulio prekių. Niekas nedraudžia mums jų parsisiųsti. Apsipirkimas tradicinėse parduotuvėse susijęs su daugybe kitų išlaidų – mokame už kurą ar taksi paslaugas, kartais tenka mokėti ir už parkavimą. Kai tik tinkamo daikto radimas virsta visos dienos bėgimo prekybos centre maratonu, neišvengiamai sustojame išalkę restorane. Jei vykstame su šeima, papildomas išlaidas reikėtų padauginti iš šeimos narių. Kartais net nepastebime, kad pats apsipirkimo procesas kainuoja daugiau nei perkamos prekės.

Internete yra mažiau pagundų spontaniškiems pirkimams

Prekybos centras yra vieta, kuri strategiškai sudėliota taip, kad perkant vieną daiktą užsimanote dar kelių, nes matote juos, vilioja ir akcijos. Neretai iš prekybos centro į namus parsinešame daiktų, kurių net nėra mūsų pirkinių sąraše. Kartais susiviliojame prie kasos paliktų niekučių, o kartais patenkame į parduotuvės darbuotojų pinkles. Žinoma, kad kiekvienas pardavėjas nori parduoti daugiau ir taip padidinti priedą prie atlyginimo.

Apsipirkite patogiai ir viską raskite vienoje vietoje

Jei norite sutaupyti ir viską rasti vienoje vietoje, turime jums tinkamiausią platformą smagiems apsipirkimams. Zuza.lt – tai pirkimo platforma, kurioje klientai gali nusipirkti viską, ko jiems reikia, pasirinkdami iš daugiau nei 250 000 000 prekių. Siūlome platų prekių asortimentą geriausiomis rinkos kainomis. Šioje elektroninėje parduotuvėje galite rasti viską, tokiose kategorijose kaip: buitinė technika, dviračiai, automobilinės kėdutės ir kt. Kam pirkti atskirose parduotuvėse, kai viską galite rasti Zuza.lt. Mes Jums siūlome kokybę, prieinamą kainą ir patogumą! Mūsų komanda aktyviai dirba tam, kad kiekvienas mūsų klientas rastų geriausias prekes už žemiausią kainą Lietuvoje. Mūsų tikslas yra geras aptarnavimas ir gausus prekių pasirinkimas tik geromis kainomis!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.