Bendrovės „Walletto“ pajamos pernai augo 10 proc. ir viršijo 21 mln. eurų

Bendrovės „Walletto“ pajamos pernai sudarė 21,088 mln. eurų ir buvo 10,6 proc. didesnės nei 2021 metais, rašoma įmonės pranešime žiniasklaidai.

Bendrovės „Walletto“ pajamos pernai sudarė 21,088 mln. eurų.<br>R.Jurgaičio nuotr.
Bendrovės „Walletto“ pajamos pernai sudarė 21,088 mln. eurų.<br>R.Jurgaičio nuotr.
R.Baranovs.<br>„Walletto“ nuotr.
R.Baranovs.<br>„Walletto“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 11, 2023, 2:00 PM

Anot bendrovės direktoriaus Romano Baranovo sako, pasiekti užsibrėžtus tikslus padėjo klientų poreikių išmanymas ir gebėjimas pagal juos kurti šiuolaikiškus mokėjimų sprendimus.

„Tai nebuvo lengvi metai, tačiau mums pavyko pasiekti tai, ką suplanavome. (...) Akivaizdu, kad dėmesys darbuotojams, jų tobulėjimo skatinimas, patogios darbo aplinkos kūrimas, talentų pritraukimas, išlaikymas ir ugdymas šiais laikais yra kiekvienos sėkmingos organizacijos pamatas. 2022 m. „Walletto“ darbuotojų skaičius išaugo beveik dvigubai. Tikiu, kad su šia komanda mes ir toliau tvirtai judėsime į priekį“, – sakė R. Baranovas.

„Be to, sėkmingus metų rezultatus lėmė ir gebėjimas kurti bei klientams siūlyti šiuolaikinius mokėjimų sprendimus, taip pat jau esamų paslaugų tobulinimas. Aišku, įtakos mūsų veiklai turėjo ir Rusijos agresija prieš Ukrainą. Jos pasekoje dar daugiau dėmesio skyrėme vidaus kontrolės procesams, taip pat kovos su pinigų plovimu priemonėms ir rizikos valdymui“, – pridūrė bendrovės vadovas.

Nuo 2018 m. kovo mėn. bendrovė „Walleto“ teikia mokėjimų, kortelių išdavimo ir mokėjimų surinkimo paslaugas Europoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.