Liūtys nemalonumų atnešė ir į Vilniaus bei Kauno oro uostus: negalėjo nusileisti lėktuvai

Dėl vėlyvą pirmadienio rytą kilusio intensyvaus lietaus Vilniaus ir Kauno oro uostuose negalėjo nusileisti po vieną lėktuvą.

Dėl vėlyvą pirmadienio rytą kilusio intensyvaus lietaus Vilniaus ir Kauno oro uostuose negalėjo nusileisti po vieną lėktuvą.<br>Asociatyvi V.Ščiavinsko nuotr.
Dėl vėlyvą pirmadienio rytą kilusio intensyvaus lietaus Vilniaus ir Kauno oro uostuose negalėjo nusileisti po vieną lėktuvą.<br>Asociatyvi V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2023, 12:10 PM

Pasak šalies oro uostus valdančios valstybės įmonės „Lietuvos oro uostai“ atstovo Tado Vasiliausko, Vilniuje kurį laiką ratus ore turėjo sukti iš Stambulo atskridęs lėktuvas. Orlaivis jau nusileido, oro uostas toliau dirba įprastu režimu.

„Dėl blogų oro sąlygų laukimo zonoje apie 10–15 minučių laukė „Turkish Airlines“ orlaivis, skridęs iš Stambulo. Šiuo metu orlaivis jau nusileidęs ir visos operacijos vyksta įprasta tvarka“, – Eltai komentavo T. Vasiliauskas.

„Tai buvo trumpalaikis pasikoregavimas dėl oro sąlygų ir viskas. Šiuo metu viskas vyksta įprastai“, – patvirtino jis.

Pasak oro uostų atstovo, taip pat dėl oro sąlygų apie 10–15 minučių nusileisti vėlavo vienas lėktuvas Kaune, skridęs iš Malagos. T. Vasiliausko teigimu, šis orlaivis taip pat jau nutūpęs, skrydžiai Kauno oro uoste toliau vykdomi įprasta tvarka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.