Dėl techninių problemų JK oro uostuose vėluoja skrydžiai

Didžiosios Britanijos nacionalinė oro transporto tarnyba dėl „techninių problemų“ įspėjo dėl galinčių vėluoti lėktuvų. „Kad būtų užtikrintas saugumas“, įvestas transporto srauto ribojimas, pirmadienio vidudienį pranešė tarnyba, kuria remiasi BBC. Esą mėginama rasti gedimą ir jį pašalinti. Daugiau detalių apie trikdžių trukmę ar padarinius kol kas informacijos nėra.

Didžiosios Britanijos nacionalinė oro transporto tarnyba dėl „techninių problemų“ įspėjo dėl galinčių vėluoti lėktuvų.<br>Asociatyvi V.Ščiavinsko nuotr.
Didžiosios Britanijos nacionalinė oro transporto tarnyba dėl „techninių problemų“ įspėjo dėl galinčių vėluoti lėktuvų.<br>Asociatyvi V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Strimaitytė

2023-08-28 17:33

Getviko oro uostas, esantis į pietus nuo Londono, pranešė, kad yra vėlavimų, „tikėtini“ reisų atšaukimai. Anot Liverpulio oro uosto, bagažas kraunamas į lėktuvus, tačiau kai kurie orlaiviai vėluoja pakilti. Didžiausias šalies Hitrou oro uostas paragino keleivius pasiteirauti savo oro bendrovių apie situaciją. Dėl problemų Didžiojoje Britanijoje vėlavimų yra ir Airijoje.

Prieš tai Škotijos oro bendrovė „Loganair“ tinkle X pranešė, kad visoje šalyje sutriko oro erdvės stebėjimo programos. Socialiniuose tinkluose kai kurie keleiviai pranešė apie vėlavimus ir atšauktus skrydžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.