Ketverius metus žyminčio „Pigu.lt“ Marketplace‘o fokuse išlieka pirkėjas

Ketvirtus veiklos metus minintis „Pigu HobbyHall Group“ („PHH Group“) Marketplace’as, Lietuvoje veikiantis „Pigu.lt“ vardu, per šį laikotarpį pasiekė įspūdingų rezultatų. Baltijos šalyse lyderiaujanti e. prekyvietė siūlo neprilygstamą patirtį pirkėjams ir didesnį nei 3 mln. prekių asortimentą. Marketplace‘as taip pat nuolat tobulina savo paslaugas daugiau kaip 4 000 pardavėjų, kurių daugelis įsikūrę Baltijos valstybėse.

„PHH Group“ Marketplace vadovas Jakub Stefanski.
„PHH Group“ Marketplace vadovas Jakub Stefanski.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2023, 2:11 PM

„Mūsų dėmesys klientams lemia, kad šiandien esame lankomiausia ir populiariausia e. prekyvietė Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, o mūsų veiklos apimtys Suomijoje kasdien auga. Ir toliau laikysimės šios strateginės krypties, pagrįstos investicijomis į klientų patirties gerinimą“, – sako „PHH Group“ Marketplace vadovas Jakub Stefanski.

Jo teigimu, didžiausias paskutinių metų pasiekimas – e. prekyvietės atidarymas Suomijoje. Šioje rinkoje gerai žinoma e. parduotuvė „Hobbyhall.fi“ šių metų birželio pabaigoje pradėjo veikti ir kaip Marketplace‘as. Baltijos šalių pardavėjams buvo sėkmingai atverta Suomijos rinka, o suomiai turi galimybę prekiauti Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Per pirmus tris veiklos mėnesius e. prekyvietėje Suomijoje įgyvendinta beveik 30 tūkst. užsakymų, veikia daugiau nei 200 prekybininkų, o asortimente yra virš 770 tūkst. prekių. Šie skaičiai kiekvieną savaitę toliau auga.

Pasak J.Stefanski, „Habbyhall.fi“ transformacija į e. prekyvietę – itin reikšmingas žingsnis, kuriuo „PHH Group“ plečia Baltijos šalių Marketplace’ą ir savo svorį regione. „Tapome stipriausiu e. komercijos žaidėju ir didžiausiu Marketplace’u Baltijos šalyse ir Suomijoje“, – sako J.Stefanski.

Anot jo, artimiausiu metu „PHH Group“ toliau investuos į greitą prekių pristatymą, platų asortimentą ir geras kainas Baltijos šalių ir Suomijos pirkėjams.

„Šių tikslų pasieksime toliau plėsdami Marketplace‘ą ir atverdami rinką tūkstančiams vietinių ir regiono pardavėjų. Konkuruodami tarpusavyje, pardavėjai pasiūlys milijonus skirtingų produktų patraukliomis kainomis, teiks geriausias paslaugas ir apsipirkimo patirtį. Taip pat toliau tobulinsime e. prekyvietės funkcionalumus, gerinsime esamas ir plėtosime naujas paslaugas, siekdami kurti didžiausią vertę Marketplace‘o pardavėjams“, – konstatuoja J.Stefanski.

Jo teigimu, penktaisiais veiklos metais pagrindiniu e. prekyvietės tikslu išlieka būti geriausia vieta: pirkėjams – pirkti, o pardavėjams – parduoti Baltijos šalyse ir Suomijoje.

„Pigu.lt“ priklauso didžiausiai Baltijos šalyse e. prekybos bendrovei „PHH Group“. Ji buvo suformuota „Pigu.lt“ susijungus su Suomijos prekybos milžine „Hobby Hall“. „PHH Group“ valdo e. parduotuvių platformas Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Grupės valdomoje Marketplace ekosistemoje (e. prekyvietėse) prekiauja daugiau nei 4 000 pardavėjų, asortimentą sudaro daugiau nei 3 mln. prekių. Sesijų skaičius per metus siekia apie 150 milijonų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu