Legendinė „Maxima“ bazė vėl atveria duris pirkėjams – skelbia atidarymo dieną

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ ruošiasi atnaujintos legendinės parduotuvės atidarymui netoli Gariūnų turgavietės Vilniuje. Apsipirkimų vieta, įsikūrusi adresu Mamoničių g. 3, duris atvers spalio 3 dieną.

„Maxima“ bazė.<br>„Maximos“ nuotr.
„Maxima“ bazė.<br>„Maximos“ nuotr.
„Maxima“ bazė.<br>„Maximos“ nuotr.
„Maxima“ bazė.<br>„Maximos“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 2, 2023, 10:41 AM, atnaujinta Oct 2, 2023, 10:49 AM

„Tai jau 23-ius darbo metus skaičiuojanti, sentimentais ir istorijomis apaugusi tinklo parduotuvė. „Maxima“ bazės gyvavimo pradžioje gyvenimas čia tiesiog virė – tai buvo viena didžiausių parduotuvių šalyje, rinkai pasiūliusi išskirtinai platų asortimentą. Užsakytais autobusais žmonės plūdo iš visos Lietuvos – naujų televizorių, aliejaus ar kitų prekių už gerą kainą.

Per ilgus gyvavimo metus keitėsi tiek apsipirkimo įpročiai, tiek pati parduotuvė. Džiaugiamės, nes spalio 3 d. pirkėjus galėsime pakviesti apsipirkti atnaujintoje, naujai suplanuotoje „Maximoje“, kurioje ne tik paprasta orientuotis, bet ir lengva rasti savo mėgstamus produktus. Šviežio maisto asortimentas čia kaip niekad platus“, – pasakoja Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maxima LT“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė.

Parduotuvėje naujai įrengtose vitrinose pirkėjai ras gausų šviežios lietuviškos mėsos ir sūrių asortimentą, praplėstas sezoninių vaisių ir daržovių pasirinkimas.

Šviežiomis bandelėmis kvepiančioje parduotuvėje pirkėjų laukia ir didesnė kulinarijos, šviežio ir šaldyto maisto įvairovė. O bent trumpam nusikelti ir savo virtuvėje pajusti egzotiškas šalis, tokias kaip Meksika, Indija ar kur tik siekia fantazija padės dar gausesnė „Pasaulio skonių“ linija – tai įvairūs padažai, prieskoniai, makaronai ar kiti etninių virtuvių produktai. Klientai atnaujintos parduotuvės asortimente gali rasti ir dar daugiau sveikesnių alternatyvų – pavyzdžiui, produktų be cukraus ar gliuteno.

Parduotuvėje praplėstas ir išsinešti paruošto maisto pasirinkimas skubantiems bei laiką taupantiems pirkėjams. Kulinarijos ir konditerijos gaminiai atnaujintoje „Maximoje“ siūlomi supakuoti, tai padės išvengti eilių ir palengvins pirkėjų apsisprendimą – pirkėjai iš karto gali įvertinti pasirinkto gaminio svorį ir kainą.

Atnaujinto prekybos centro plotas yra didesnis nei 13300 kv. m, iš kurių atšviežintai parduotuvei skirta 4902 kv. m.

Pirmieji „Maxima“ parduotuvės lankytojai atidarymo leidinyje nurodytas prekes galės įsigyti net iki 50 proc. pigiau. Visa informacija ir pasiūlymai bus skelbiami specialiame atidarymui skirtame leidinyje, kurį nuo atidarymo dienos bus galima rasti parduotuvėje bei internete. O pirmiesiems parduotuvės pirkėjams, apsipirkusiems su AČIŪ kortele už 30 eurų ar daugiau, pasiūlysime saldainių „Toffifee“ beveik už „ačiū“ – tik už 1 ct.

Atsinaujinusios parduotuvės komanda išlieka ta pati – klientais rūpinsis ir iškilusius klausimus padės spręsti juos gerai pažįstantys ilgamečiai darbuotojai – net 23 iš jų įmonėje dirba ilgiau nei dešimtmetį. Atsinaujinusia parduotuve ir pirkėjais iš viso rūpinsis 87 darbuotojai. Atidarymo dieną, spalio 3 d., parduotuvė pirkėjų lauks 9 val. Po atidarymo „Maxima“ bazės darbo laikas išliks kaip įprasta – nuo 7 val. iki 22 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.