„Varle.lt“ – mylimiausia lietuviška elektroninė parduotuvė

Pirmą kartą Lietuvos istorijoje išrinkta mylimiausia Lietuvoje elektroninės prekybos parduotuvė. Daugiausiai šalies gyventojų savo meilę ir balsus paskyrė prekybos centrui internete „Varle.lt“. Mylimiausia elektroninė parduotuvė apdovanojimą gavo didžiausioje Baltijos šalių e. komercijos parodoje Ecomexpo’23.

Pirmą kartą Lietuvos istorijoje išrinkta mylimiausia Lietuvoje elektroninės prekybos parduotuvė.
Pirmą kartą Lietuvos istorijoje išrinkta mylimiausia Lietuvoje elektroninės prekybos parduotuvė.
Pirmą kartą Lietuvos istorijoje išrinkta mylimiausia Lietuvoje elektroninės prekybos parduotuvė.
Pirmą kartą Lietuvos istorijoje išrinkta mylimiausia Lietuvoje elektroninės prekybos parduotuvė.
„Varle.lt“ įkūrėjas M. Butauskas.
„Varle.lt“ įkūrėjas M. Butauskas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 12, 2023, 4:07 PM

„Be galo džiaugiuosi ir didžiuojuosi komanda, kuriai šis įvertinimas tik dar kartą įrodo, kad nuoseklus darbas ir pastangos yra matomos mūsų klientų. Esame Lietuvoje „gimusi“ ir užaugusi elektroninė parduotuvė, todėl mums ypač svarbus tautiečių įvertinimas. Jis įkvepia nesustoti tobulėti ir stengtis dar labiau“, – teigia prekybos centro internete „Varle.lt“ įkūrėjas Marius Butauskas.

Pirmą kartą organizuotose nacionaliniuose mylimiausios el. parduotuvės rinkimuose „Varle.lt“ varžėsi „Mylimiausios didžiosios el. parduotuvės“ kategorijoje. Pergalę pelnė net 11,5 tūkstančio lietuvių balsų – tai beveik dvigubai daugiau nei kitose prizinėse vietose likusios el. parduotuvės.

Mylimiausios elektroninės parduotuvės titulą pelniusios „Varle.lt“ įkūrėjas M.Butauskas teigia, kad toks įvertinimas nepelnomas per vieną dieną – tai yra visos komandos 14 metų nuoširdaus ir atsakingo darbo rezultatas.

„Varlė.lt“ siekdama patenkinti pirkėjų poreikius išplėtė asortimentą iki 1,7 mln. prekių.

Matydami augančias energetikos kainas ir pragyvenimo kaštus dar labiau sumažino savo maržą ir prekių kainas, pasiūlė nemokamą lizingą, įdiegė nemokamą prekių pristatymą į paštomatus.

„Tokiu būdu ištiesėme pagalbos ranką klientams, susiduriantiems su finansiniais sunkumais. Dauguma mūsų klientų yra lojalūs, apsipirkę pas mus du ir daugiau kartų, o 75 proc. jų rekomenduoja mus ir kitiems,“ – džiaugiasi M.Butauskas.

Greitai kintančiomis elektroninės prekybos sąlygomis „Varle.lt“ išlieka atvira inovacijoms: per pastaruosius metus daugiausiai investuota į klientų aptarnavimo sistemos tobulinimą, sukurta patogesnė prekių paieškos sistema, atnaujintas puslapio dizainas, sutrumpintas prekių pristatymo laikas bei pirmieji rinkoje įdiegė dirbtinio intelekto įtraukimą prekių pasirinkimo procese.

„Jau 14 metų dirbame savo klientams. Jų atsiliepimai ir pasitikėjimas visada buvo lemiamas veiksnys, kuris formavo ir kartu kūrė „Varle.lt“ tokią, kokia ji yra šiandien,“ – džiaugiasi M. Butauskas. Prekybos centras internete „Varle.lt“ taip pat yra pelnęs „Top įmonė 2023“ Rekvizitai.lt įvertinimą. Šiuo metu įmonėje dirba 122 darbuotojai.

2022 metais „Varle.lt“, valdanti UAB „Varle“, kartu su franšizės partneriais peržengė svarbią ribą – pasiekė 100 mln. eurų apyvartą, gavo 51 proc. daugiau pajamų nei prieš metus.

„Šie pasiekimai rodo, kad esame stiprūs žaidėjai, dominuojame rinkoje, o klientai mumis pasitiki. Stengiamės konkuruoti žemomis kainomis ir būti labiausiai į klientą orientuota įmone“, – teigė prekybos centro internete „Varle.lt“ įkūrėjas Marius Butauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.