Rekordiniai Estijos startuolio „Salv“ metai: pritraukė milijonines investicijas, padvigubino savo apyvartą, priims dar daugiau darbuotojų

Reguliavimo technologijų (angl. Regtech) bendrovė „Salv“, kuri specializuojasi kovoje su finansiniais nusikaltimais bei veikia ir Lietuvoje, užsitikrino 3,9 mln. eurų investicijų. Į startuolį šiemet rizikos kapitalo fondai ir kiti investuotojai jau investavo kone 8 mln. eurų, o nuo veiklos pradžios užsitikrino per 12 mln. eurų finansavimą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

 Startuolio „Salv“ įkūrėjai.<br>„Salv“ nuotr.
 Startuolio „Salv“ įkūrėjai.<br>„Salv“ nuotr.
Eurai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Eurai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 14, 2023, 10:50 AM, atnaujinta Dec 14, 2023, 1:40 PM

Naujausią porciją investicijų bendrovė panaudos pardavimų ir rinkodaros operacijoms Jungtinėje Karalystėje plėsti. Baltijos regione veiklą pradėjęs startuolis per pastaruosius metus sustiprino bendradarbiavimą su Jungtinės Karalystės finansų bendrovių tinklu ir išplėtė veiklą už gimtosios rinkos ribų. Tuo metu įmonė 2023-iuosius baigia padvigubinusi pajamas, taip pat pusantro karto – iki 11 – išauginusi klientų Lietuvoje skaičių.

„Jungtinė Karalystė jau nuo seno yra Europos finansų tinklų centras. Kovai su pinigų plovimu ir kitais finansiniais nusikaltimais reikia greito, plataus bendradarbiavimo ir veiksmingų priemonių. Tokių priemonių kūrimas ir kova su finansiniais nusikaltimais yra mūsų aistra. Didėjančios apimtys ir sudėtingesni klientai kelia naujų iššūkių, todėl mūsų kelionė tampa tik dar įdomesnė“, – pažymi Taavi Tamkivi, vienas iš startuolio įkūrėjų ir įmonės generalinis direktorius.

Šiuo metu startuolyje dirba 60 žmonių, o kitais metais planuojama priimti 10–15 naujų darbuotojų. „Mūsų tikslas – augti kuo efektyviau. Samdome papildomus darbuotojus naujoms pareigoms ir pertvarkome kai kurias pozicijas. Pavyzdžiui, dalį mūsų Estijos pardavimų komandos šiais metais pakeitė pardavimų specialistai, išmanantys vietinių finansų bendrovių bendradarbiavimo tinklus Lietuvoje, Latvijoje ir Jungtinėje Karalystėje“, – sako T.Tamkivi.

2018 m. įkurtas regtech startuolis vykdo kovos su finansiniais nusikaltimais misiją ir padeda savo klientams užkirsti kelią pinigų plovimo, teroristų finansavimo ir finansinio sukčiavimo nusikaltimams. Bendrovės būstinė ir verslo plėtros centras yra Estijoje, darbuotojai taip pat dirba Jungtinėje Karalystė, Lietuvoje, Latvijoje ir dukterinėje įmonėje Lenkijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.