Nauja lrytas.lt pardavimų vadovė – ilgametę patirtį žiniasklaidoje turinti Kristina Ramonienė

2024 metus lrytas.lt pasitiko ne tik su nuo sausio 2 d. naujienų portalui pradėjusia vadovauti sertifikuota pokyčių vadove Monika Žvinklyte, bet ir su nauja pardavimų vadove Kristina Ramoniene. Ji pareigas pradėjo eiti nuo sausio 10 d., pakeitusi ilgus metus lrytas.lt pardavimų komandai vadovavusią Ievą Martusevičienę, kuri išėjo į vaiko priežiūros atostogas.

Kristina Ramonienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Kristina Ramonienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2024, 11:12 AM

Naujoji lrytas.lt pardavimų vadovė K.Ramonienė 10 metų sėkmingai dirbo TV3 grupėje priklausančiuose interneto portaluose, pastaruosius dvejus metus ten vadovavo vienai iš pardavimų komandų. K.Ramonienė su didžiausiais Lietuvos reklamos užsakovais bei agentūromis įgyvendino daugybę sėkmingų projektų ir reklamos kampanijų.

„Girdžiu partnerius, žinau, ko jiems reikia, kad reklama būtų efektyvi ir esu pasirengusi kartu su lrytas.lt komanda toliau ieškoti geriausių sprendimų mūsų klientams.

Portalas lrytas.lt yra labai stiprus rinkos žaidėjas, turintis aukštą žinomumą ir gerus kokybinius rodiklius. Ateinu į naujienų portalą, kuriuo vartotojai pasitiki. Matau ne tik stiprybes, bet ir naujas galimybes, o kartu su stipria komanda esame pasiruošę naujiems iššūkiams“, – sako K.Ramonienė.

„Vertinu Kristinos patirtį ir džiaugiuosi, kad labai gerai skaitmenines rinkodaros priemones išmananti profesionalė prisijungia prie lrytas.lt komandos. Šiandieninė verslo aplinka reikalauja ne tik empatiškumo, kūrybingumo, bet ir aukšto efektyvumo bei gilių skaitmeninės rinkodaros žinių.

Mes suprantame, kad įmonių vadovų ir rinkodaros vadovų lūkesčiai yra aukšti. Kasdien didėjant konkurencingumui, sparčiai besikeičiant pasauliui kasdien reikia vis efektyvesnių reklamos formų internete, kur skaitmeninė rinkodara atlieka kritinį vaidmenį. Tai yra ne tik galimybė pasiekti didesnį auditorijos segmentą, bet ir būdas efektyviai bendrauti su klientais, kurti stiprų prekinį ženklą ar dirbti su savo darbdavio įvaizdžiu. Tikiu, kad kartu su Kristina kartu įgyvendinsime daug inovatyvių idėjų“, – sako lrytas.lt direktorė Monika Žvinklytė.

Praėjusių metų gruodį Estijos žiniasklaidos bendrovė „Ekspress Grupp“ iš bendrovės „Lietuvos rytas“ įsigijo naujienų portalą lrytas.lt. Sutartis pasirašyta dėl antrinės „Lietuvos ryto“ įmonės „Lrytas“ 100 proc. akcijų įsigijimo.

„Ekspress Grupp“ yra pirmaujanti žiniasklaidos grupė Baltijos šalyse, jos pagrindinė veikla apima interneto žiniasklaidos turinio kūrimą, taip pat laikraščių, žurnalų ir knygų leidybą. Be to, grupė valdo elektroninių bilietų pardavimo platformą bei bilietų kasas ir teikia lauko ekranų paslaugas Estijoje ir Latvijoje.

Savo veiklą „Ekspress Grupp“ pradėjo 1989 metais, joje dirba beveik 1,1 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje „Ekspress Grupp“ valdo portalą „Delfi“, kuriam priklauso 100 proc. naujienų agentūros ELTA akcijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.