Vilniaus centre nelieka „Kempinski“ viešbučio – atskleidė, kas jį pakeis

Vilniaus centre esantį penkių žvaigždučių viešbutį „Kempinski“ nuo gegužės keičia tarptautinis tinklas „Hilton“.

Vilniaus centre esantį penkių žvaigždučių viešbutį „Kempinski“ nuo gegužės keičia tarptautinis tinklas „Hilton“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vilniaus centre esantį penkių žvaigždučių viešbutį „Kempinski“ nuo gegužės keičia tarptautinis tinklas „Hilton“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-02-22 10:18, atnaujinta 2024-02-22 11:02

Naujienų portalas vz.lt skelbia, kad Baltijos šalyse tai bus pirmasis „Curio Collection by Hilton“ objektas.

Sutartis su dabartiniu viešbučio valdytoju nutraukiama abipusiu susitarimu, pranešama išplatintame pranešime žiniasklaidai.

Viešbučio savininko Mariaus Jakulio Jasono manymu, dabar yra palankus metas pritraukti naujų prekės ženklų į Lietuvą, nes sektorius po koronaviruso pandemijos iššūkių jau grįžęs į buvusią situaciją.

„Po viešbučių rinkai daug iššūkių sukėlusios COVID-19 pandemijos, pagaliau matau, kad viešbučių industrija sugrįžo į įprastą veiklos tempą, vėl tapo įmanoma gana tiksliai biudžetuoti pajamas ir išlaidas.

Šiais metais jau vis dažniau pasiektus rezultatus lyginsime nebe su 2019 metais, o su biudžetais ir 2023 metų rezultatais. Mano nuotaikos yra geros ir toliau aktyviai ieškau investicinių galimybių tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų,“ – pranešime teigia M.Jakulis Jason.

Naujasis viešbučio valdytojas - nepriklausoma viešbučių valdymo kompanija „Apex Alliance Hotel Management“. Tikinama, kad kiti komandos pokyčiai šiuo metu neplanuojami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.