Šaltiniai Rusijoje skelbia, jog pradingo V. Antonovas: kelia versiją, kad buvęs „Snoro“ savininkas pagrobtas

Maskvoje dingo bankininkas, buvęs futbolo klubo „Portsmouth“ savininkas Vladimiras Antonovas. Prieš du mėnesius jis išvyko į susitikimą ir negrįžo. Tą remdamasis savais šaltiniais skelbia „kom1.org“.

V.Antonovas.<br>P.Lileikio nuotr.
V.Antonovas.<br>P.Lileikio nuotr.
V.Antonovas.<br>P.Lileikis
V.Antonovas.<br>P.Lileikis
V.Antonovas – banko „Snoras“ pagrindinis akcininkas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
V.Antonovas – banko „Snoras“ pagrindinis akcininkas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 24, 2024, 3:41 PM, atnaujinta Feb 24, 2024, 3:46 PM

Pasak su situacija susipažinusio šaltinio, Naujųjų metų išvakarėse V.Antonovas restorane susitiko su draugu. Pokalbio metu jis pasakė, jog turi penkioms minutėms išeiti, kad su kažkuo susitiktų. Nuo to laiko V.Antonovo niekas nematė.

Anot portalo, iš pradžių artimieji nekėlė didelės panikos, tačiau vėliau V.Antonovo tėvas Aleksandras parašė pareiškimą policijai. Ką konkrečiai rodo stebėjimo kamerų įrašai, pašnekovas nepasakė, tik pažymėjo, kad tai, kas matoma, rodo pagrobimą.

V.Antonovas – banko „Snoras“ pagrindinis akcininkas. Jam kartu su Raimondu Baranausku pareikšti kaltinimai dėl didelės vertės žlugusio banko „Snoras“ turto pasisavinimo. Jie taip pat įtariami didelės vertės turto iššvaistymu, nusikalstamu bankrotu, nusikalstamu būdu įgyto turto legalizavimu, pranešė Generalinė prokuratūra. „Snoro“ veikla sustabdyta 2011 m. lapkritį.

„Kom1.org“ mini, kad V.Antonovas be futbolo klubo „Portsmouth“ turėjo ir automobilių bendrovę „Spyker Cars N. V.“, veikusią Jungtinėje Karalystėje. Jis netgi derėjosi dėl automobilių milžinės SAAB pirkimo, tačiau Europos Sąjungoje jam buvo iškelta baudžiamoji byla, o buvęs bankininkas pabėgo į Rusiją. Čia jis netrukus sulaukė kaltinimų pasisavinus „Sovetskij bank“ lėšas. Už tai V.Antonovas gavo nedidelę laisvės atėmimo bausmę, o išėjęs į laisvę bandė įsigyti įvairių bankų, tačiau nesėkmingai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.