Panevėžio mokyklose diegiamas elektroninis moksleivio pažymėjimas – startuos atsiskaitymo ne grynaisiais pinigais sistema

Nuo šių metų rugsėjo penkiolikoje Panevėžio miesto mokyklų startuos atsiskaitymo ne grynaisiais pinigais sistema. Šiuo metu vyksta sistemos diegimo paruošiamieji darbai.

Papildyti pažymėjimą norima suma tėvai galės prisijungę prie „Tamo“ elektroninio dienyno sistemos arba per tam skirtą mokėjimo sistemą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Papildyti pažymėjimą norima suma tėvai galės prisijungę prie „Tamo“ elektroninio dienyno sistemos arba per tam skirtą mokėjimo sistemą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2024, 9:54 AM

Skelbiama, kad valgyklose ne tik grynaisiais ar banko kortele, bet ir elektroninio mokinio pažymėjimu už maitinimą atsiskaityti galės Panevėžio pradinės mokyklos, Mykolo Karkos pagrindinės mokyklos, „Ąžuolo“, Rožyno, Alfonso Lipniūno, „Šaltinio“, „Vilties“, Beržų, „Saulėtekio“, „Vyturio“ progimnazijų bei Juozo Miltinio, 5-oji, Vytauto Žemkalnio, Juozo Balčikonio, „Minties“ gimnazijų moksleiviai.

„Atsiskaitant elektroniniu mokinio pažymėjimu bus mažinama ir socialinė atskirtis, nes nemokamą maitinimą gaunantys vaikai atsiskaitys tokiu pačiu būdu. Be to, naudojantis šiuo pažymėjimu, bus galima atsiskaityti ne tik už maistą mokyklos valgykloje, bet ir kitas paslaugas“, – pranešime spaudai teigė Panevėžio miesto savivaldybės administracijos direktorius Tomas Jukna, pažymėdamas, kad grynaisiais pinigais bus galima atsiskaityti taip pat.

Anot savivaldybės, papildyti pažymėjimą norima suma tėvai galės prisijungę prie „Tamo“ elektroninio dienyno sistemos arba per tam skirtą mokėjimo sistemą. Pagal poreikį bus galima stebėti, kiek vaikas išleidžia pietums mokykloje.

Elektroniniu pažymėjimu mokiniai galės atsiskaityti ne tik už maitinimą mokyklos, kurioje mokosi, valgykloje, bet ir už keliavimą miesto viešuoju transportu. Šie pažymėjimai visiems moksleiviams bus išduodami nuo vienerių iki ketverių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.