Atnaujino daugiau nei 19 metų veikiančią parduotuvę – savaitę kvies pasinaudoti specialiais pasiūlymais

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ Aušros g. 78, Utenoje, vasario 29 d. atidarė atnaujintą modernią XX formato parduotuvę. Užsukusieji apsipirkti galės pasinaudoti atidarymo savaitę galiojančiais pasiūlymais.

 Parduotuvė Utenoje. <br>„Maximos“ nuotr.
 Parduotuvė Utenoje. <br>„Maximos“ nuotr.
  Parduotuvė Utenoje. <br> „Maximos“ nuotr.
  Parduotuvė Utenoje. <br> „Maximos“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 29, 2024, 11:54 AM, atnaujinta Feb 29, 2024, 11:55 AM

Atšviežintoje parduotuvėje pirkėjai galės rasti gausų šviežios lietuviškos mėsos ir sūrių asortimentą, praplėstas sezoninių vaisių ir daržovių pasirinkimas.

„Daugiau nei 19 metų miesto centre veikiančioje parduotuvėje pirkėjų apsipirkimas bus dar patogesnis. Pirmąją savaitę uteniškių lauks atidarymo pasiūlymai, o visą kovo mėnesį kviečiame sekti naujienas ir ramiai planuotis pirkinius velykiniam stalui. Užtikrinsime nuolatinius mažos kainos pasiūlymus kone visoms prekių grupėms – nuo maisto produktų iki velykinių dekoracijų ar kiaušinių dažų“, – žada Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė.

Parduotuvėje pirkėjų lauks didesnė kulinarijos, šviežio ir šaldyto maisto įvairovė. Visi kulinarijos ir konditerijos gaminiai atnaujintoje parduotuvėje siūlomi supakuoti, tai padės išvengti eilių ir palengvins pirkėjų apsisprendimą – jie iš karto galės įvertinti pasirinkto gaminio svorį ir kainą.

Vėl atidarytoje parduotuvėje – gausesnė „Pasaulio skonių“ linija. Tai įvairūs padažai, prieskoniai, makaronai ar kiti etninių virtuvių produktai. Klientai atnaujintos parduotuvės asortimente galės rasti ir dar daugiau sveikuoliškų alternatyvų – be cukraus, gliuteno ir t.t. Taip pat parduotuvėje praplėstas ir išsinešti paruošto maisto pasirinkimas skubantiems bei laiką taupantiems pirkėjams.

Pirkėjai už prekes atsiskaityti galės 6 paprastose ir 8 savitarnos kasose. Iškilusius klausimus padės spręsti 55 juos gerai pažįstantys ilgamečiai darbuotojai: 11 iš jų įmonėje dirba ilgiau nei penkerius metus, o net 31 – ilgiau nei dešimt metų. Ir vėl duris atvėrusi parduotuvė pirkėjų lauks kasdien nuo 8 val. iki 22 val.

Vėl duris atvėrusios parduotuvės prekybinis plotas yra 2675 kv. m, o bendrasis plotas siekia 4640 kv. m.

Pirmieji Utenos „Maximos“ lankytojai atidarymo leidinyje nurodytas prekes galės įsigyti iki 50 proc. pigiau. Visa informacija ir pasiūlymai yra skelbiami specialiame, atidarymui skirtame leidinyje, kurį galima rasti parduotuvėje bei internete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.