Pasirodžius informacijai, kad „Wizz Air“ naikina šešis skrydžius iš Lietuvos, įmonė informaciją neigia

„Wizz Air“ panaikino šešis skrydžius iš Lietuvos į kitus Europos miestus, praneša „Made in Vilnius“. Du skrydžiai atšaukti iš Vilniaus, dar keturi – iš Kauno.

„Wizz Air“ panaikino šešis skrydžius iš Lietuvos į kitus Europos miestus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Wizz Air“ panaikino šešis skrydžius iš Lietuvos į kitus Europos miestus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2024, 3:39 PM, atnaujinta Apr 3, 2024, 4:20 PM

Skrydžiai panaikinti iš Vilniaus į Nicą ir Reikjaviką, taip pat iš Kauno į Nicą, Bergeną, Alesundą ir Stavangerį.

Portalas madeinvilnius.lt tvirtina, kad tokį sprendimą aviakompanija priėmė dėl gendančių variklių. Pati bendrovė viešai apie atšaukiamus skrydžius neinformavo. Informacija apie atšauktus skrydžius buvo pateikta keleiviams, kurie jau nusipirko bilietus minėtomis kryptimis, SMS žinute.

„Wizz Air“: informacija yra faktiškai neteisinga

Vis tik, „Wizz Air“ teigimu, trečiadienį paskelbta informacija apie tariamai atšauktus oro transporto bendrovės skrydžius yra faktiškai neteisinga. Įmonė aiškina, kad metų pradžioje skrydžiai buvo pakeisti laikinai.

„Wizz Air“ patvirtina, kad dėl artimiausiais mėnesiais organizuojamų neplanuotų, nuo oro linijų bendrovės nepriklausančių Pratt & Whitney variklių patikrinimų, metų pradžioje bendrovė laikinai pakeitė savo skrydžius. Siekdama užtikrinti kuo geresnę klientų patirtį, oro linijų bendrovė dėjo visas pastangas, kad keleiviai patirtų kuo mažiau trikdžių ir būtinus tvarkaraščio pakeitimus įgyvendino likus kelioms savaitėms iki išvykimo datos“, – rašoma Eltai perduotame „Wizz Air“ komentare.

„Suprasdama aiškaus bendravimo svarbą, „Wizz Air“ užtikrino, kad visi nukentėję keleiviai, kurie užsakė bilietus tiesiogiai iš oro linijų bendrovės, būtų nedelsiant informuoti el. paštu ir SMS žinutėmis ir galėtų rinktis vieną iš trijų variantų: nemokamą skrydžio perregistravimą į kitą skrydį, 120 proc. kompensaciją WIZZ kreditu arba 100 proc. kompensaciją pradine mokėjimo forma. Wizz Air ir toliau teikia pirmenybę keleivių patogumui ir skaidrumui šiuo veiklos koregavimo laikotarpiu“, – pabrėžė įmonė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.