Atsinaujino ypač populiari „Maxima“ parduotuvė – tikina, kad pokyčius pajus visi

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ Molėtuose atidarė atnaujintą modernią dviejų X parduotuvę, kurioje pirkėjus pasitiks platus šviežio maisto asortimentas. Tikimasi, kad po tris savaites vykusių pokyčių vietinių gyventojų ir miesto svečių apsipirkimas pamėgtoje parduotuvėje bus dar patogesnis, rašoma pranešime žiniasklaidai.Jau šešiolika darbo metų skaičiuojanti „Maxima“ parduotuvė Molėtuose yra ypač mėgstama apsipirkimų vieta – į ją užsuka vietiniai gyventojai, poilsiautojai ar pro šalį važiuojantys tautiečiai.

„Maxima“ Molėtuose atidarė atnaujintą modernią dviejų X parduotuvę.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Maxima“ Molėtuose atidarė atnaujintą modernią dviejų X parduotuvę.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Maxima“ Molėtuose atidarė atnaujintą modernią dviejų X parduotuvę.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Maxima“ Molėtuose atidarė atnaujintą modernią dviejų X parduotuvę.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 7, 2024, 11:34 AM, atnaujinta May 7, 2024, 11:59 AM

„Atsinaujinusioje parduotuvėje pirkėjus pasitiks šviežio maisto, sezoninių vaisių ir daržovių gausa, taip pat praplėstas šaldytos produkcijos ir užkandžių pasirinkimas. Parduotuvėje lauks ir gausus jau paruoštų, patogiai supakuotų kulinarijos ar konditerijos gaminių pasirinkimas – tai ypač aktualu skubantiems ir atostogų metu nuo maisto gamybos pailsėti norintiems turistams“, – pasakoja prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

Parduotuvė dar šviesesnė, erdvesnė, pirkėjai naujai įrengtose vitrinose lengvai ras ieškomas prekes.

Pasak I. Trakimaitės-Šeškuvienės, atnaujintoje parduotuvėje pirkėjai už prekes galės atsiskaityti daug erdvesnėse naujos kartos savitarnos kasose, kuriose atsiskaitymas bus dar paprastesnis. Dėl sumažėjusių sveriamų produktų svorio neatitikimų reikės tik simbolinio parduotuvės darbuotojų įsitraukimo, pirkėjai dar daugiau veiksmų galės atlikti savarankiškai be jokių trikdžių.

Atnaujintoje parduotuvėje pirkėjai už prekes atsiskaityti galės 3 paprastose ir 12 savitarnos kasų. Iškilusius klausimus pirkėjams padės spręsti juos gerai pažįstantys ilgamečiai darbuotojai, iš kurių 21 darbuotojas įmonėje dirba ilgiau nei dešimt metų. Atsinaujinusia parduotuve ir pirkėjais iš viso rūpinsis 46 darbuotojai, o parduotuvė pirkėjų lauks kasdien nuo 8 val. iki 22 val.

Iš 3119 kv. m ploto parduotuvės erdvės apsipirkimui buvo skirta 2477 kv. m. Atnaujinimo metu parduotuvėje sumontuota nauja šaldymo įranga bei naujos šviežio maisto vitrinos, įrengtas tvaresnis LED apšvietimas.

„Maxima“ Klaipėdos mieste, adresu Šilutės pl. 40A, gegužės 7 dieną taip pat atidarė pasikeitusią modernią dviejų X parduotuvę. Naujai išplanuotose šviesiose erdvėse pirkėjai galės rasti dar platesnį šviežio maisto asortimentą.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.