Turtuolio sėkmės formulė: retai atostogauti ir mažai miegoti

Liepos 10-13 dienomis kalbėti globalaus saugumo tema į Lietuvą atvyks strateginės tarptautinės komunikacijos profesorius J.Michaelis Walleris. Po mėnesio vyksiančiame Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime daugiau kaip 25 metų patirties tarptautinėje komunikacijoje turintis J.M. Walleris skaitys pranešimą apie kiekvieno piliečio vaidmenį globaliame saugume.

Daugiau nuotraukų (1)

Darius Matas

2014-06-09 13:07, atnaujinta 2018-02-13 01:19

Visuomenės harmonizavimo parke vyksiančiame festivalyje vieną iš pagrindinių pranešimų taip pat pristatys ekscentriškasis daugiamilijardinės korporacijos „Allied Wallet“ generalinis direktorius Andy Khawaja, kuris dalinsis įkvepiančia asmenine patirtimi versle.

Andy Khawaja – amerikietiškos svajonės pavyzdys: iš Libano kilęs verslininkas gyvenimą Jungtinėse Amerikos Valstijose pradėjo turėdamas kiek daugiau nei 20 dolerių kišenėje.

Dirbęs greito maisto užkandinėse, prekybos centruose, dabar Andy vadovauja inovatyviai, elektroniniuose mokėjimuose tarpininkaujančiai kompanijai „Allied Wallet“, kuri per 2013 metus vartotojams padėjo elektroninėje erdvėje atlikti pervedimų už daugiau nei 55 milijardus dolerių.

Savo pastangomis milijardieriumi tapęs verslininkas, visada gyvenime turėjo aiškią viziją, jai skyrė visus išteklius ir visą savo laiką tol, kol tai tapo tikrove. Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimo lankytojams skaitys motyvacinio pobūdžio pranešimą, kuriuo sieks įkvėpti verslius žmones siekti savo išsikeltų tikslų ir tapti geriausiais.

Tikras energijos viesulas Andy Khawaja garsėja savo griežtu režimu: retai atostogauja, dažnai miegui skiria viso labo keturias valandas per parą, nes kaip pats sako: „kiekviena nauja diena, tai dar bent vienas milijonas dolerių“. Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime verslininkas pristatys pranešimą „Dangus yra riba“ (ang. „Sky is the limit“).

Profesorius J.M.Walleris – pasaulyje gerai žinomas strateginės komunikacijos, viešosios diplomatijos, informacinių ir psichologinių operacijų mokslininkas ir specialistas.

Šiuo metu vadovauja vienintelei pasaulyje akredituotai studijų programai, skirtai viešajai diplomatijai ir politiniams karams, taip pat užimta marketingo vadovo postą „Oceanic Advisors“ kompanijoje. Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimo metu lankytojams skaitys pranešimą: „Kiekvieno piliečio vaidmuo globaliame saugume“.

Populiarėjant socialiniams tinklams ir socialiai atsakingai žiniasklaidai, kiekvienas pilietis turi vis daugiau įtakos valstybės valdymui. Įvairūs socialiniai tinklai suteikia progą naudotis pamatinėmis piliečio teisėmis – reaguoti į politinius įvykius šalyje, valdžios priimamus sprendimus.

Tai suprasdamas profesorius stengsis savo pranešimo metu lankytojams perteikti, kad aktyvus dalyvavimas globaliame saugume nėra abstrakti sąvoka, tai kiekvienam piliečiui svarbus vaidmuo.

Liepos 10-13 dienomis Visuomenės harmonizavimo parke vyksiančio verslo, kultūros, politikos ir mokslo festivalio metu pranešimus skaitys ir diskusijose dalyvaus daugiau kaip 100 žinomų šių sričių atstovų.

Tarp jų: Lietuvos Respublikos Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius, ekonomistas Nerijus Mačiulis, Algirdas Kaušpėdas, „Bath“ universiteto Jungtinėje Karalystėje lektorius Ainius Lašas, režisierius Oskaras Koršunovas, profesorius Arminas Ragauskas ir daugybė kitų. Vakarais scenoje pasirodymus kurs Leon Somov ir Jazzu, Jurga, „Skamp“, „Golden Parazyth“, „Biplan“, „Liūdni Slibinai“, GJan, „Keymono“, „Beissoul & Einius“ ir kiti.

Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas 2014 įvyks liepos 10-13 dienomis Visuomenės harmonizavimo parke, Prienų rajone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.