Lietuviai triumfuoja „Western Union“ konkurse

Birželį lietuvių įmonė „Vertex“ pradės siųsti dvipusės komunikacijos trumpąsias žinutes „Western Union“ klientams. Tokios žinutės žmonėms leidžia atsakyti į bendrovės siųstą SMS ir pasinaudoti siunčiama nauda ar privilegija. Pirmiausia ši paslauga startuos Jungtiniuose Arabų Emyratuose ir vėliau bus teikiama dar 18 pasaulio šalių.

Birželį lietuvių įmonė „Vertex“ pradės siųsti dvipusės komunikacijos trumpąsias žinutes „Western Union“ klientams.<br>T.Bauro nuotr.
Birželį lietuvių įmonė „Vertex“ pradės siųsti dvipusės komunikacijos trumpąsias žinutes „Western Union“ klientams.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2016, 12:32 PM, atnaujinta May 26, 2017, 7:28 PM

„Viena didžiausių pasaulyje finansinių korporacijų mumis pasitiki tiek, kad padėsime jiems valdyti lojalumo programos privilegijų atsiėmimą. Kai „Western Union“ klientai atsakys į mūsų siunčiamas dvipusės komunikacijos trumpąsias žinutes, mūsų sistemos apie juos pakeis reikiamus duomenis. Taigi, pergalė šiame konkurse ir pasitikėjimas mumis yra labai aukštas mūsų patirties, infrastruktūros ir galimybių įvertinimas“, – sako „Vertex“ direktorius Ernestas Petkevičius.

Bendrovė paslaugą teiks naudodama savo sukurtą „VertexSMS“ platformą. Dvipusės komunikacijos trumposiomis žinutėmis „Western Union“ savo klientams pasiūlys „atsakyk ir gauk“ (angl. reply2redeem) paslaugą. Gavę tokią SMS žmonės bus informuojami apie galimus lojalumo programos prizus, o atsakydami į ją patys išsirinks geidžiamą.

„Šio konkurso nugalėtojams kėlėme daug saugumo reikalavimų. „VertexSMS“ parodė, kad gali greitai įgyvendinti techninius sprendimus, ir pasiūlė priimtiną kainodarą. Be to, turėjome galimybę įvertinti šios bendrovės galimybes ir patikimumą ankstesniuose projektuose“, – teigia „Western Union“ produktų plėtros ir pristatymo direktorius Filipe Esheverris.

Lietuvos bendrovė padeda „Western Union“ komunikuoti trumposiomis žinutėmis nuo 2012 metų. Iki šiol ji siuntė įprastas SMS žinutes grynųjų pinigų perlaidų bendrovės klientams 50 pasaulio šalių.

Dvipusės komunikacijos trumpųjų žinučių siuntimą „VertexSMS“ koordinuoja su „Western Union“ biurais ir paslaugų centrais Lietuvoje, Italijoje bei Indijoje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.