Tėvų atostogos

Jau senai su vyru turime tokią mintį, kad reikia atostogoms į Švediją pasikviesti tėvus, tai nusprendėme, kad taip ir padarysime. Atostogų planas kaip ir aiškus.

Konkursas „Suplanuok ir išbandyk kelionę su DFDS“.<br>DFDS konkursas
Konkursas „Suplanuok ir išbandyk kelionę su DFDS“.<br>DFDS konkursas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-06 22:42, atnaujinta 2018-02-10 00:14

6 dienų kelionė prasideda su automobiliu, keltų linija Klaipėda – Karlshamnas. Atvykus, kelionė pertęsiama iš Karlshamno uosto į Kristinehamno (Kristinehamn) miestelį, esantį pietryčių Švedijoje, Vermlando provincijoje. Kol tėvai mus pasieks, jiems teks pravažiuoti apie 400 km, tad turės puikią progą pasižvalgyti ir susipažinti su nuostabiu Švedijos grožiu, gamta.

Jiems atvykus apgyvendintume nuostabiame vasarnamyje ant Venerno (šved. Vänern) ežero kranto. Jis yra nuostabus tuo, kad yra didžiausias ežeras Švedijoje ir trečias pagal dydį Europoje. Manau tai puikus apsistojimas atostogoms.

Sekančias dienas nuvyksime prie Picasso skulptūros, kuri taip pat yra mūsų Kristinehamno (Kristinehamn) mieste, aplankysime Švediskus „Buffe“ restoranus, keletą muziejų, nuvažiuosime į netoliese esantį didesnį Karlstado (Karlstad) miestą, palnuojame susirasti vandens pramogų parką, kad galėtume visi kartu šauniai atsipalaiduoti, ten praleistume visą dieną. O sekančias dienas praleistumėme vasarnamyje, pasikviestumėme švedus, iškeptumėme šašlykų ir pavaišintumėme lietuviškomis vaišėmis. Ir be viso to – bendrai kiltų idėjų, ką norite nuveikti. Atostogos tikrai neprailgtų.

Papildoma video nuoroda čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.