Palangos „Exit“ publiką linksmins Ispanijos klubų talentas A. Ramosas

Sezoną įpusėjusi klubo „Exit“ vasaros rezidencija Palangoje toliau skaičiuoja atvykstančius užsienio svečius. Šį šeštadienį klubą vizituos pasaulio šokių muzikos festivalių žvaigždė Abelis Ramosas. Ispanijos didžėjų, kurio remiksų savo pasauliniams hitams prašo pats Davidas Guetta, scenoje pasitiks Ignas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-19 12:52, atnaujinta 2018-03-18 00:41

A. Ramosas kasmet aplanko šimtus gražiausių paplūdimių įvairiuose pasaulio kampeliuose, tačiau jau daug metų lieka ištikimas didžiausiai savo meilei – Brazilijai.

„Tai – mylimiausia mano šalis be jokios konkurencijos, dievinu grojimus Brazilijoje. Čia žmonės gyvena dėl muzikos. Čia turiu nuostabių draugų, su kuriais mėgaujuosi pliažais ir „kaipirinja“ kokteiliais“, – pasakoja A. Ramosas, Braziliją aplankantis bent kelis kartus per metus.

Gyvenimu besimėgaujantis didžėjus nelinkęs skaičiuoti savo darbo valandų. „Galima sakyti, kad praktiškai neturiu laisvo laiko, bet dėl to nesijaudinu. Darau tai, ką iš tiesų mėgstu. Tai – visas mano gyvenimas“, – sako nuolat po pasaulio klubus ir festivalius besiblaškantis ispanas, plokšteles sukantis nuo 15 metų.

Vienu didžiausių Ispanijos klubinių talentų tituluojamas Abelis turi pagrindo džiaugtis. Pirmą kartą į Palangą atvykstančio didžėjaus ir prodiuserio karjera šiuo metu – pačiame aukščiausiame taške.

Atlikėjo kūryba laukiama pagrindinėse „house“ muzikos leidyklose. Geriausius pažymius prodiuseriui rašo esminiai scenos vardai – nuo Rogerio Sanchezo iki „Swedish House Mafia“ nario Axwello.

Verta paminėti, kad didžiausiuose pasaulio festivaliuose A. Ramosas pasirodo kartu su panašų skambesį propaguojančiais savo bičiuliais DJ Chus ir Davidu Pennu. Ispanijos klubinių gigantų trejetas specialiomis progomis šokdina minias po „The New Iberican League“ vėliava.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.