Atlikėja Nota pristatė atnaujintą vaizdo klipo „Tylūs vakarai“ versiją (video)

15-metės atlikėjos Notos naujausias vaizdo klipas „Tylūs vakarai“ jau sulaukė daugiau nei 20 tūkstančių peržiūrų tinklalapyje „YouTube“. Nepaisant to, nuspręsta vaizdo klipą pakeisti nauja jo versija.

Nota nori, kad visi jos darbai būtų kiek įmanoma idealūs, todėl liepė ištaisyti vaizdo klipe likusias technines klaidas.<br>V. Skirutienė
Nota nori, kad visi jos darbai būtų kiek įmanoma idealūs, todėl liepė ištaisyti vaizdo klipe likusias technines klaidas.<br>V. Skirutienė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-22 14:08, atnaujinta 2018-03-17 05:46

To priežastis - pirmajame vaizdo klipe įsivėlusi nedidelė techninė klaida. Ją greičiausiai galėjo pastebėti tik nedidelė dalis gerbėjų, išmanančių vaizdo medžiagos montavimo subtilybes, tačiau pati Nota pageidavo, kad klipas vis dėlto būtų pakeistas nauju - šįkart sudėliotu be jokių techninių klaidų.

„Nesvarbu, kad daugelis šios nedidelės klaidelės ir nepastebėjo. Noriu, kad mano darbai būtų kiek įmanoma idealūs, todėl ir pageidavau, kad klipas būtų pakeistas nauju“, - sakė pati 15-metė atlikėja.

Nuo šiol „YouTube“ rasite naują vaizdo klipo „Tylūs vakarai“ variantą. Peržiūros taip pat bus skaičiuojamos iš naujo.

Naujasis vaizdo klipo variantas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.