Naujas ryškus Jurgos įvaizdis – priderintas prie muzikos

Išskutinėti plaukai, ilgos kasytės, ryškus makiažas, juodi drabužiai – tokia išvaizda trečiadienio vakarą savo klausytojus nustebino Jurga Šeduikytė. Atlikėja Vilniaus „Vasaros terasoje“ surengė koncertą, skirtą naujo vaizdo klipo „So Blue“ pristatymui.

"Šios dainos reikalauja tam tikros estetikos, todėl reikia pagalvoti ir apie tai, kaip atrodai", - sakė Vilniuje koncertą trečiadienį surengusi Jurga.<br>J. Stacevičius
"Šios dainos reikalauja tam tikros estetikos, todėl reikia pagalvoti ir apie tai, kaip atrodai", - sakė Vilniuje koncertą trečiadienį surengusi Jurga.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Sep 6, 2012, 12:29 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:23 PM

Žiūrovai nustebo, scenoje pamatę pamėgtą dainininkę. Įvaizdžio transformacijų nevengianti atlikėja scenoje priminė gotų grupės solistę.

„Tai susiję su muzika ir jos įkvėpimo šaltiniais. Mano naujas dainas įkvėpė filmai.

Pavyzdžiui, kūrinį „So Blue“ - režisieriaus Larso von Triero „Melancholija“. Būtent toks buvo ir darbinis dainos pavadinimas, tik paskui nusprendžiau jį pakeisti.

Šios dainos reikalauja tam tikros estetikos, todėl reikia pagalvoti ir apie tai, kaip atrodai. Ar kiekviename koncerte dabar atrodysiu kitaip? Nežinau, dar negalvojau apie tai“, - nusišypsojo Jurga.

Nemenkas į „Vasaros terasą“ susirinkusių gerbėjų būrys išgirdo ankstesnio dainininkės albumo „MetroNomes“ dainas – jo programą su pantomimos artistais atlikėja dar šįmet ketina pristatyti Maskvoje. O taip pat – žinomus Jurgos kūrinius ir premjerų iš būsimojo jos disko, kurį prodiusuoja elektroninės muzikos kūrėjas Leonas Somovas.

Naują albumą dainininkė ketina išleisti dar šį rudenį.

„Tikėjomės, kad tai įvyks spalį, bet dar reikia šiek tiek padirbėti. Bet iki metų pabaigos albumas tikrai pasirodys“, - žadėjo Jurga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.