„Lietuvos balso“ atradimas V. Iljinaitė į sceną žengs su Rihannos dainomis

Jau šį penktadienį įvyks pirmasis viešas gyvo garso koncertas naujai atsidariusiame kokteilių bare „Lotus“ Vilniaus centre. Penktadieninių koncertų programą atidarys „Lietuvos balso“ finalininkė Valerija Iljinaitė su šokių muzikos projektu „Tribute to Rihanna“.

"Man asmeniškai labai patinka šios dainininkės energija – aš irgi retai nustygstu vietoje, ypač scenoje“, - sako JAV atlikėjos Rihannos dainas į Lietuvos sceną perkelsianti V. Iljinaitė.<br>R. Kijakauskienė
"Man asmeniškai labai patinka šios dainininkės energija – aš irgi retai nustygstu vietoje, ypač scenoje“, - sako JAV atlikėjos Rihannos dainas į Lietuvos sceną perkelsianti V. Iljinaitė.<br>R. Kijakauskienė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2012, 6:28 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:37 PM

„Džiaugiuosi, kad šis projektas įgauna pagreitį. Man asmeniškai labai patinka šios dainininkės energija – aš irgi retai nustygstu vietoje, ypač scenoje“, – sako jauna ir perspektyvi atlikėja V. Iljinaitė.

TV projekte „Lietuvos balsas“ išgarsėjusi, su „Eurovizijos“ nugalėtoju Alexanderiu Rybaku dainavusi ir stilingiausia projekto dalyve tituluota Valerija jau šį penktadienį žiūrovus žada nustebinti nauju, drąsiu įvaizdžiu.

Projekto „Tribute to Rihanna“ repertuaras sudarytas iš šiuolaikinės šokių muzikos dievaitės Rihannos hitų. Kartu su Valerija kokteilių bare pasirodys ir dvi šokėjos.

„Kviečiame aplankyti naują vietą Vilniaus centre. Atsidarėme tik prieš savaitę, todėl „Tribute to Rihanna“ yra mūsų dovana būsimiem klientams – renginys bus nemokamas“, – sako „Lotus“ šeimininkė Rosita.

Taip pat ji priduria, kad visiem dar nežinantiem, kur yra naujai atsidaręs „Lotus“, kelią padės surasti dangaus prožektorius. Jis bus matomas net už 3-5 kilometrų ir informuos, kur eiti. „Penktadienį vakare žiūrėkite į Gedimino prospekto pusę“, – šypsodamasi užduotį rasti „Lotus“ palengvina Rosita.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.