Premjera: grupė „The Independent“ pristato kūrinį „Jaunikis Jonas“ (video)

Jaunieji rokeriai iš Širvintų „The Independent“ neseniai įvykusį pasirodymą festivalyje „Vilnius Music Week“ įamžino vaizdo klipe. Jame skambančios dainos „Jaunikis Jonas“ pavadinimą įkvėpė TV šou „24 valandos“ išgarsintas veikėjas, nors pats kūrinys nieko bendra su juo neturi.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Sep 23, 2012, 8:21 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:21 PM

Dviejų pasirodymų „Eurovizijos“ atrankoje ir koncertų klubuose bei festivaliuose išpopuliarinta trijulė „The Independent“ šiuo metu ruošia pirmąjį savo albumą.

„Dainos istorija? Nė nežinau, čia vienai mergaitei rašiau, bet tikriausiai tai labai banaliai skambės. Šiaip tai viena iš ramesnių mūsų dainų“, - sakė „The Independent“ vokalistas Kipras Varaneckas.

Klipe skambančio garso kokybė – toli gražu neideali, tačiau muzikantai vis tiek nusprendė įrašu pasidalyti su klausytojais.

„Dainos pavadinimas atsirado, kai viename koncerte grojome daug naujų kūrinių. Visų pavadinimai buvo „ta nauja“, „ta naujausia“. Tuo metu „ant bangos“ buvo televizijos jaunikis Jonas, tad, kad nesusipainiotume, taip šią dainą ir pavadinome“, - pasakojo K. Varaneckas.

„The Independent“ pasirodymas festivalyje „Vilnius Music Week“ - lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.