E. Dragūno išpažintis: „Dvejus metus neįrašiau nė vienos dainos, neįdėjau širdies“

“Sel“ dvidešimtmečio gastrolėms po Lietuvos ir užsienio didmiesčius besirengiantis Egidijus Dragūnas prabilo – tai, kad pastarieji du pristatyti jo įrašyti kūriniai nepradžiugino gerbėjų, jo nestebina. „Tie du paskutiniai kūriniai, kurie jums „nepramušė“, buvo sukurti ne mano, nesukūriau nei muzikos, nei žodžių, neįdėjau širdies, matau, jūs tai supratote ir pajutote“, - sako atlikėjas, prisipažinęs, jog kūrybos krizės priežastis – pašliję santykiai su muzikos prodiuseriu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2012, 3:26 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:59 PM

Dainos „Neduok man jokio šanso“ ir „Aš tikiu tavim“, kurias šįmet paskelbė „Sel“, sulaukė įvairių publikos vertinimų – dalis gerbėjų gyrė kūrinius, tačiau netrūko ir sakančių, kad jos toli gražu neprilygsta tam, ko įprasta tikėtis iš „Sel“.

Dabar šias kalbas patvirtino ir E. Dragūnas.

„Papasakosiu jums mažą paslaptį – jau dvejus metus neįrašinėjau nė vienos dainos. Priežastis – buvau susipykęs su savo draugu ir prodiuseriu, su kuriuo buvau sukūręs daug dainų. O ir šiaip reikėjo pailsėti vienas nuo kito. Nors mums labai lengvai muzika kuriasi kartu“, - sako „Sel“ lyderis.

Jis atskleidė, kad neseniai po dviejų metų pertraukos susitiko su prodiuseriu Žilvinu Žusinu, kartu sėdo į lėktuvą, nuskrido į Vokietijos miestą Baden Badeną ir „išgėrė alučio“. Trečiadienį Egidijus ir Žilvinas grįžo į Vilnių.

Ž. Žusinas prodiusavo „Sel“ albumą „Muzika“, išleistą 2006-aisiais. “Bravo“ apdovanojimų ceremonijoje šis diskas buvo išrinktas geriausiu metų albumu, o Ž. Žusinas – geriausiu prodiuseriu.

Neseniai E. Dragūnas sakė, kad naują albumą kurs Švedijoje, nes „Lietuvoje neturi su kuo dirbti, o Švedijoje kuriama geriausia popmuzika“.

Panašu, kad jo planai pasikeitė – ir tai lėmė Egidijaus susitaikymas su prodiuseriu.

„Reziumė – sausio 20 dieną bus pradėtas įrašinėti naujas „Sel“ albumas. Viduje tiek daug prisikaupė, norisi visa tai išleisti į orą“, - sako E. Dragūnas.

„Sel“ kūriniai, į kuriuos, sako pats Egidijus, jis neįdėjo širdies:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.