„ZIP FM“ sezono atidarymo koncerte užsienio atlikėjų dainos suskambo naujai

Ketvirtadienį Kaune specialaus renginio metu, su daugybe kviestinių svečių, šimtais klausytojų klubo viduje ir tūkstančiais visoje Lietuvoje „ZIP FM“ pradėjo naują, jau aštuntąjį savo sezoną. Koncertas radijo bangomis buvo transliuojamas tiesiogiai visai Lietuvai. Tai buvo pirmas kartas kai „Radistai“ vedė savo laidą tiesiogiai iš lofto „Gargaras“. Tačiau radijo laidai pasibaigus, vakarėlis tebesitęsė.

Akimirka iš "ZIP FM" sezono atidarymo vakarėlio.
Akimirka iš "ZIP FM" sezono atidarymo vakarėlio.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 19, 2012, 4:14 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:04 AM

„ZIP FM“ programų direktorė Simona Albavičiūtė džiaugėsi, kad per aštuonerius gyvavimo metus radijo stotis surado daug draugų muzikos pasaulyje. Dauguma jų ketvirtadienį pasirodė koncerte, perdarydami populiariausias radijo eteryje skambančias dainas.

Svaras ir Mamania – atliko „Supersci“ hitą „Get“, duetas „Ball & Chain“ pasirinko kultinį Adele darbą „Rolling in the deep“, Linas Adomaitis perdainavo Aloe Black singlą „I need Dollar“, reperiai „Dee&Kamy“ garsiojo „Dr. Dre“ - „Still Dre“, Pushaz ir Justė iš „Saulės Kliošo“ savaip perdarė ir sudainavo Alicia Keys ir Jay-Z hitą „Empire State of Mind“. Ir tai dar toli gražu ne viskas.

Taip pat scenoje pasirodė grupė „Skamp“ ir sparčiai garsėjantis, „Youtube“ žvaigžde vadinamas reperis iš Kauno – Alekna.

„Dėl Aleknos turėjom nemažą galvos skausmą. Prieš dvi savaites jam buvo diagnozuotas balso stygų uždegimas ir daktarai uždraudė repuoti... Tačiau dabar viskas yra gerai ir mes jį pamatysime ant scenos. Net gi pažadėjo sukurti dainą apie „ZIP FM“, – atskleidė S. Albavičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.