Trims atrankos barjero neįveikusiems atlikėjams - papildoma galimybė kovoti dėl „Eurovizijos“

„Eurovizijos“ atrankai įsibėgėjus, ketvirtadienio vakarą paaiškės, kurie trys atlikėjai ar grupės, atrankos ture pasirodę šeštadienį, žengs į pusfinalį. Iš viso iš penkių atrankos turų į pusfinalius pateks 15 atlikėjų. Tačiau pusfinaliuose jų susikaus 18. Atrankos rengėjai pasinaudojo taisyklėse numatyta savo teise ir į pusfinalį savo nuožiūra delegavo dar tris dainas, neperžengusias pirmojo atrankos etapo barjero.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Dec 6, 2012, 1:48 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:09 PM

Šeštadienį vykusios transliacijos metu daugiausia TV žiūrovų balsavo už grupę „DAR“, antra liko Monika Linkytė, trečia – grupė „El Fuego“. Ar komisijos nuomonė sutapo su žiūrovų ir kas išplėš tris vietas pusfinalyje, paaiškės šį vakarą.

Garantuotas vietas pusfinalyje jau turi ankstesnių atrankos koncertų laimėtojai - „Saulės broliai”, Andrius Pojavis, „Timohi”, Beissoul su Gabriele Griciūte, Božolė choras, Elvina Milkauskaitė, Neringa Šiaudikytė. Linas Adomaitis, Girmantė Vaitkutė, Gintarė Korsakaitė ir Gabrielius Vagelis, kuris pusfinaliuose pasirodys ir vienas, ir duetu su Ieva Zasimauskaite.

Tačiau trys atrankos barjero neįveikę atlikėjai sulaukė geros žinios – jiems kvietimus pasirodyti pusfinalyje suteikė atranką rengianti LRT televizija.

„Dar prieš atrankos pradžią sakėme, kad pasiliekame sau teisę skirti vadinamuosius „wild card“ - teisę pasirodyti pusfinalyje, jei daina mums atrodo verta dėmesio, tačiau nepelnė kelialapio į kitą etapą balsavimo metu.

Pasitarę su komisija, šią galimybę nusprendėme skirti trims atlikėjams ir grupėms“, - sakė atrankos prodiuseris Audrius Giržadas.

Atrankos rengėjų sprendimu, varžytis dėl teisės Lietuvai atstovauti „Eurovizijoje“ toliau galės grupė „Gerai Gerai & Miss Sheep”, atlikėjos Giedrė Smolskaitė ir Sophie.

Primename, kad lrytas.lt skaitytojai kviečiami už savo favoritus balsuoti mūsų portale. Balsavimo laimėtojui atiteks prizas - 50 tūkst. litų vertės reklamos kampanija interneto portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.