R. Kirilkinui „Muzikinė kaukė“ atvėrė akis

BTV „Muzikinė kaukė“ Ruslanui Kirilkinui buvo lemtinga. Anksčiau dainingasis R. Kirilkinas taip rimtai į savo profesiją nežiūrėjo. „Žinokit, tikra esu labai dėkingas šiam projektui. Jis atvėrė man akis. Aš supratau, kad galiu dainuoti, tačiau taip pat išsiaiškinau, kad iki tobulybės man dar labai toli. Tikrai, anksčiau nebūčiau pagalvojęs, kad suvaidinti Eugenijų Ostapenko gali būti taip sudėtinga“, - apie savo atradimus šiame šou kalbėjo atlikėjas.

BTV „Muzikinė kaukė“ Ruslanui Kirilkinui buvo lemtinga.<br>BTV
BTV „Muzikinė kaukė“ Ruslanui Kirilkinui buvo lemtinga.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2013, 10:07 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:56 PM

R. Kirilkinas mano, kad daugelis jo kolegų šiame projekte irgi suprato, kad patobulėti jiems dar reikia. „Tikrai, galėčiau pakritikuoti ne vieną iš jų, tačiau nekonkretizuosiu. Norėčiau tiesiog pasakyti, kad šis projektas buvo tarsi veidrodis, parodęs ne vienam iš mūsų, kiek dar toli liko iki tobulybės.“, - sakė R. Kirilkinas.

Vyras užsiminė, kad vienas geriausių šio projekto momentų buvo, kai teko suvaidinti Filipą Kirkorovą. „Atlikau labai gražią F. Kirkorovo dainą apie meilę. Ir tai dariau iš visos širdies. Kai pamačiau dvi apsiverkusias komisijos nares – galėčiau tai įvardinti kaip vieną įsimintiniausių įvykių mano karjeroje. Iš tiesų, kadangi aš dainuoju savo vidumi, man pajusti tai, kad sugebėjau suvirpinti ir klausytojų širdis buvo tiesiog...Neapsakoma“, - sakė jis.

R. Kirilkinas po savo pasirodymų „Muzikinėje kaukėje“ į savo kaip dainininko karjerą pradėjo žiūrėti daug rimčiau. „Supratau, kad galiu, supratau, kad reikia. Tikrai, aš užsirašiau į vokalo pamokas, dar džiugu dėl atsiradusių gerbėjų. Na, supratau, kad reikia išnaudot visas savo balso galimybes. Tikrai“, - sakė jis ir pažadėjo finale savo gerbėjams padovanoti visą savo širdį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.