Naujame J. Miliaus ir „Soul Stealer“ klipe – aktorė A. Štukytė (video)

Dainininkas Jeronimas Milius su bendražygiais iš metalo grupės „Soul Stealer“ pribrendo pirmajam oficialiam savo vaizdo klipui. Baladei „Won't You Stay“ susuktame klipe įsiamžino aktorė Aušra Štukytė. „Dėl to, kad ji – gera mano draugė nuo neatmenamų laikų. Ir dar dėl to, kad ji labai graži“, - sakė J. Milius.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 20, 2013, 6:59 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:49 AM

Daug kas J. Milių pažįsta kaip buvusį Lietuvos atstovą „Eurovizijoje“ ar įvairių muzikinių spektaklių dalyvį, tačiau dainininkas į sceną atėjo iš metalo pasaulio ir jau beveik dešimt metų dainuoja grupėje „Soul Stealer“.

„Aš dabar labai užsiėmęs teatru, tai man labai patinka. Bet „Soul Stealer“ gyvuoja iš idėjos, ta idėja buvo, yra ir liks. Tai tik laiko klausimas – kiek jo galime šiai veiklai skirti. Kai yra laiko, grojame.

Štai, šią vasarą koncertuosime Karklės festivalyje. Ar bus naujas albumas? Sunku pasakyti. Mūsų veikla ribota ir nelabai aktyvi“, - neslėpė Jeronimas.

Baladė „Won't You Stay“ yra gerokai „lengvesnio“ skambesio, nei kita grupės kūryba. Anot Jeronimo, to buvo siekiama tikslingai.

„Įrašėme kūrinį su mintimi, kad gal jis patiks platesnei auditorijai, priims ir transliuos lietuviškos radijo stotys. Pats nešiau, siūliau. Žinoma, nepriėmė. Bet tada pagalvojome - tiek to, koks skirtumas, vis tiek sukurkime vaizdo klipą, nes mums smagu“, - juokėsi J. Milius.

Naujasis „Soul Stealer“ klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?