Festivalyje „Velnio akmuo“ gros lenkų postroko grupė „Tides From Nebula“ (video)

Alternatyviosios muzikos festivalyje „Velnio akmuo“, kuris vyks Anykščiuose liepos 11–14 dienomis, svečiuosis instrumentinio postroko kūrėjai „Tides From Nebula“ iš Lenkijos. Tokio žanro kolektyvas festivalyje pasirodys pirmą kartą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2013, 12:46 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:34 AM

„Tides From Nebula“, 2008-aisiais susikūrusi grupė, savo kūryboje derina postroko, postmetalo ir „ambient“ stilius, kurių kombinacija festivaliui „Velnio akmuo“ ir suteiks dar nematytų spalvų. „Tides From Nebula“ kompozicijos, kaip ir daugelio kitų postroko kolektyvų, paremtos dinamiškumu ir kontrastais: ramias, svajingas ir subtilias harmonijas keičia masyvūs, daugiasluoksniai pasažai.

Ne taip seniai susiformavusi grupė jau spėjo išleisti du albumus, sugroti su tokiais kolektyvais kaip „This Will Destroy You“, „Oceansize“ ar „Ulver“ ir koncertuodama apkeliauti daugelį Europos valstybių. Šio talentingo kolektyvo kūrybą įvertino vienas geriausių šių laikų teatro ir kino kompozitorių Zbigniewas Preisneris. Išgirdęs vieną „Tides From Nebula“ kūrinių, jis pats pasisiūlė bendradarbiauti rengiant naujausią grupės albumą „Earthshine“. Penkeriukės kūrybą tai pakylėjo į naują lygmenį: kompozicijose atsirado daugiau „ambient“ motyvų, vientisumo, brandos ir gelmės.

„Tide Of Nebula“ kūrinys „The Fall Of Leviathan“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.