A. Pojavis „Eurovizijos“ pusfinalyje dainuos dešimtas

Ketvirtadienio popietę atskleista, kokia eilės tvarka „Eurovizijos“ konkurso pusfinaliuose pasirodys dalyviai. Kitaip nei anksčiau, tai šį kartą nulėmė ne tik burtai, bet ir renginio prodiuserių vizija. Gegužės 14-ąją pirmajame pusfinalyje dainuosiantis Lietuvos atstovas Andrius Pojavis scenoje pasirodys dešimtas. „Anksti sakyti, gerai tai ar blogai“, - sakė Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas.

"Eurovizijos" prodiuserių nuomonė lėmė, kad A. Pojavis pasirodys pirmojo konkurso pusfinalio programos viduryje.<br>J. Stacevičius
"Eurovizijos" prodiuserių nuomonė lėmė, kad A. Pojavis pasirodys pirmojo konkurso pusfinalio programos viduryje.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Mar 28, 2013, 11:26 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:50 AM

Šių metų pradžioje buvo ištraukti burtai, po kurių paaiškėjo, kuriuose pusfinaliuose pasirodys atlikėjai. Taip pat – kurioje pusfinalių dalyje jie dainuos. Burtai lėmė, kad A. Pojavio daina „Something“ skambės pirmojo pusfinalio antroje pusėje.

Tačiau tiksliai pasirodymus surikiuoti patikėta renginio prodiuseriams, kurių tikslas – taip išdėlioti dainas, jog visas koncertas atrodytų dinamiškai.

„Keista tvarka. Jei iš tiesų nori padaryti nepriekaištingą koncertą su tam tikru scenarijumi, jie galbūt turėtų patys pasirinkti ir dainininkus bei kūrinius“, - sumanymą kritikavo A. Giržadas.

Šiandien paaiškėjo, kad A. Pojavis pusfinalyje pasirodys dešimtas iš šešiolikos dalyvių. Prieš lietuvį dainuos Juodkalnijos, po jo – Baltarusijos atstovai.

Konkurso dalyviai tradiciškai vengia pasirodyti renginio pradžioje – manoma, kad balsuojanti publika šių pasirodymų tiesiog neįsimena.

Estai pirmajame pusfinalyje pasirodys antrieji, dar blogiau pasisekė latviams – jie pradės antrąjį pusfinalį.

Trokštamas paskutinis pasirodymo numeris pirmajame pusfinalyje teko Serbijai, antrajame – Rumunijai.

„Kol kas anksti daryti išvadas. Galbūt iš tiesų buvo sunku tikėtis paskutinio pasirodymo numerio su kūriniu, kuris yra kiek melancholiškas.

Pasiklausiau dainų, kurios skambės prieš ir po A. Pojavio pasirodymą. Juodkalnijos daina – energinga, jei jie pasistengs, tikrai gali surengti labai ryškų pasirodymą. Baltarusijos daina – švelniai tariant, keista.

Tačiau svarbiausia yra tai, kada bus reklamos pertraukėlė. Manoma, kad po jos žiūrovai būna mažiau dėmesingi. Andriaus pasirodymas – ties pusfinalio viduriu. Jei pertrauka bus po aštuntos dainos – mums būtų neblogai, jei po devintos – jau blogiau“, - sakė A. Giržadas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Kaune liftas mirtinai sužalojo moterį