Klube „Exit Vilnius“ pasirodys Madonnos pamėgtas didžėjus C. Gervais (video)

Penktadienį klubo „Exit Vilnius“ didžėjų pakyla sulauks ypatingo svečio. Pirmą kartą pasirodymą Vilniuje surengs Cedricas Gervais iš Majamio. Tarp žvaigždės ir pleibojaus statusu besimėgaujančio didžėjaus gerbėjų rikiuojasi popkaralienė Madonna, vakarėlių liūtė Paris Hilton ir aktorius Willas Smithas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2013, 3:33 PM, atnaujinta Mar 19, 2018, 4:47 PM

„Cedrico vardas sukasi ant kiekvieno liežuvio galo EDM muzikos pasaulyje“, – taip „Exit Vilnius“ svečias šiuo metu pristatomas Amerikos klubų lankytojams.

Pristatymų autoriai teisūs – C. Gervais šiuo metu yra pačiame aukščiausiame savo karjeros taške. Ir kaip didžėjus, ir kaip prodiuseris, ir kaip renginių organizatorius.

Atlikėjas šiuo metu reziduoja Majamio „LIV“ ir Las Vegaso „Marquee“ klubuose, kurie yra tarp didžiausių ir prabangiausių JAV. Abiejuose C. Gervais organizuoja savo vardinių renginių seriją „Sh!t Show“. Visuomet sausakimši, garsenybių pamėgti vakarėliai vadinami beprotiškiausiais tiek Majamyje, tiek Las Vegase.

C. Gervais neturi kuo skųstis ir kaip kūrėjas. Dar šiemet jo remiksas į Lietuvą vasarą atvykstančios Lanos Del Rey kūriniui „Summertime Sadness“ okupavo pirmąją vietą elektroninės muzikos parduotuvės „Beatport“ tope.

„Remiksuoju naują Dido singlą“, – prieš kelias dienas ant savo „Facebook“ sienos paskelbė didžėjus. Galbūt „Exit Vilnius“ lankytojai taps pirmieji, kurie išgirs šią naujieną?

Visko, kuo šiandien gali džiaugtis, C. Gervais pasiekė savo jėgomis. Šturmuoti Majamio sceną iš pietų Prancūzijos kilęs didžėjus nusprendė būdamas vos penkiolikos. Neįtikėtina, tačiau tuo metu jis jau buvo baigęs naktinio gyvenimo mokyklą.

C. Gervais nuo 14 metų rezidavo kurortiniame Sen Tropė klube „Papa Gaio“ ir viename garsiausių Paryžiaus klubų „Queen“, kuriame spaudė rankas tokioms legendoms kaip Carlas Coxas ir Laurentas Garnier.

„Šiandien didžiuojuosi galėdamas reprezentuoti Majamį grodamas kitose šalyse. Augau čia tuo metu, kai augo Majamis su visa savo klubine scena. Tai – ypatingas miestas, džiaugiuosi, jog galiu būti jo dalimi“, – savo meilę Majamiui deklaruoja C. Gervais, kurio debiutas Vilniuje – jau šį penktadienį.

C. Gervais sukurtas L. Del Rey dainos „Summertime Sadness“ remiksas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.