E. Dragūnas naują dainą „Lyja“ įrašė su grupe „Electronic I“ (audio)

Nors pernai buvo paskelbęs, kad vėl kuria su prodiuseriu Žilvinu Žusinu, kuris yra padėjęs sukurti daugelį jo didžiausių hitų, grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas ketvirtadienio rytą su gerbėjais pasidalijo nauja daina, įrašyta su grupe „Electronic I“. Naujas „Sel“ kūrinys – elektroninės popmuzikos skambesio daina.

E. Dragūno naujas kūrinys - elektroninės popmuzikos skambesio.<br>M. Patašius
E. Dragūno naujas kūrinys - elektroninės popmuzikos skambesio.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-18 16:39, atnaujinta 2018-03-08 02:00

„Electronic I“ dėmesį pelnė pernai vasarą - Lietuvoje ir už jos ribų pristatytu kūriniu „One Dream“, kurio peržiūros „Youtube“ viršijo pusę milijono.

Grupė susikūrė pernai, jos atlikėjai atviravo, kad kol kas dar ieško savo skambesio, savo kūryboje labiau pasikliaudami širdimi, nei aklai sekdami madomis ar bandydami „pataikyti“ į kažkurią klausytojų auditoriją.

Per pasirodymus grupė veidus slepia po stilizuotomis kaukėmis, todėl apie tikras atlikėjų asmenybes žino tik mažas ratas žmonių ir gerbėjų.

Daina „Lyja“ jau buvo pristatyta gyvai – šį mėnesį Kauno „Žalgirio“ arenoje, kur „Sel“ pasirodė su Rusijos žvaigžde Timati.

„Muziką kūrėme kartu su „Electronic I“, o žodžius parašiau aš. Pirmoji teksto dalis buvo sukurta pernai, kai atostogavau Balio saloje, kita dalis – šių metų pradžioje Tailande. Kodėl „Lyja“? Nes ši daina apibūdina šiandienines nuotaikas: laukiame lietaus, kuris atgaivins gamtą, sužaliuos medžiai“, - sakė E. Dragūnas.

Tai jau trečiasis vienos dainos albumas, kurį pristato grupė „Sel“. Pirmasis buvo jau gerbėjų pamėgtas ir hitu tapęs kūrinys „Aš žiūriu į tave pasauli“, antrasis – „Aš tikiu tavim“.

Kol kas Selas daugiau detalių apie būsimą albumą neatskleidžia, viena aišku – jo teks laukti iki rudens.

Daina „Lyja“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.