A. Pojavis: „Idėjos apsivilkti fraką dar neatsisakiau“

Specialiai lrytas.lt, Malmė

„Eurovizijos“ atranką Lietuvoje A. Pojavis laimėjo pasipuošęs fraku ir cilindru. Lietuvoje toks įvaizdis sukėlė diskusijų, netrukus buvo paskelbtas, kad Malmėje frako Andrius tikrai nesivilks.<br>R. Zilnys
„Eurovizijos“ atranką Lietuvoje A. Pojavis laimėjo pasipuošęs fraku ir cilindru. Lietuvoje toks įvaizdis sukėlė diskusijų, netrukus buvo paskelbtas, kad Malmėje frako Andrius tikrai nesivilks.<br>R. Zilnys
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 7, 2013, 5:24 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 3:03 AM

Dainininkui Andriui Pojaviui prasideda rimčiausių išbandymų metas. Antradienį jis pirmą kartą kils į Malmės arenos sceną, kurioje po savaitės pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje. Pirmojoje repeticijoje dar nėra būtina vilkėti drabužius, kuriais dainininkas puošis lemiamą vakarą. Atlikėjas portalui lrytas.lt prasitarė, kad dėl jų vis dar turi abejonių.

„Romantiškas rokeris“ - taip buvo pristatomas būsimasis Andriaus „eurovizinis“ įvaizdis pastaruosius keletą mėnesių.

Odinė striukė, džinsai, marškiniai – toks stilius būdingas ne vienam roko ir popmuzikos atlikėjui. Apranga jau suderinta su „Eurovizijos“ pasirodymo režisieriais, tačiau Andrius tikino, kad dar norėtų paeksperimentuoti.

„Nė nežinau, ar vilksiuosi striukę. Įsidėjau juodus batus, mėlynus džinsus, baltus marškinėlius. Gal to ir pakaks. Kuo paprasčiau, tuo geriau. Su ta striuke, bijau, galiu jaustis kiek suvaržytas. Be to, renginys viduje, ne lauka, tai kam ta striukė?“ - prie pusryčių stalo svarstė dainininkas.

„Eurovizijos“ atranką Lietuvoje jis laimėjo, pasipuošęs fraku ir cilindru. Lietuvoje toks įvaizdis sukėlė diskusijų, netrukus buvo paskelbtas, kad Malmėje frako Andrius tikrai nesivilks.

„Aš pats niekada nesakiau, kad nenoriu frako. Taip nusprendė kiti. Dar nesu visiškai atsisakęs tos idėjos. Fraką bet kada galima išsinuomoti, kad ir čia, Malmėje.

Buvo pamąstymų apie dar vieną variantą – labai ryškų rūbą, tačiau aš jo atsisakiau dar Lietuvoje. Man svarbiausia gerai jaustis scenoje, būti savimi.

Dėl to frako buvo daug minčių, bet pasitikiu žmonių, kurie „Eurovizijoje“ turi daugiau patirties, nuomone. Nors vis dar manau, kad jis padėtų išsiskirti iš minios. Pažiūrėsime, kaip čia bus“, - svarstė A. Pojavis.

Pirmadienio vakarą jaukiame balkonėlyje penktajame viešbučio aukšte su savo komanda vakarojęs dainininkas sakė, kad jaučiasi visiškai pasiruošęs pirmajai repeticijai.

„Jaudulio yra, jo ir reikia. Bet man labai įdomu pirmą kartą išeiti į tą sceną. Visi pritariantys dainininkai irgi susikaupę, nuolat repetuoja dainą. Patiems įdomu, kaip pavyks sudainuoti“, - sakė popiet repetuosiantis atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.