Po „Eurovizijos“ pusfinalio linksmoji suomė K. Siegfrids pasipiršo Azerbaidžano dainininkui

Specialiai lrytas.lt, Malmė

Konferencijos žvaigžde tapo suomių dainininkė Krista Siegfrids, pasiūliusi į finalą taip pat patekusiam Azerbaidžano atlikėjui Faridui Mamedovui ją vesti.<br>R. Zilnys
Konferencijos žvaigžde tapo suomių dainininkė Krista Siegfrids, pasiūliusi į finalą taip pat patekusiam Azerbaidžano atlikėjui Faridui Mamedovui ją vesti.<br>R. Zilnys
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 17, 2013, 2:17 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:42 PM

Vėlų ketvirtadienio vakarą po antrojo „Eurovizijos“ konkurso eurovizija-2013/paaiskejo-dar-10-saliu-kurios-dalyvaus-didziajame-eurovizijos-finale.htm"="">eurovizija-2013/paaiskejo-dar-10-saliu-kurios-dalyvaus-didziajame-eurovizijos-finale.htm"" target="_blank">pusfinalio laimėtojų spaudos konferencijoje liejosi ir humoras, ir rimtos kalbos. Konferencijos žvaigžde tapo suomių dainininkė Krista Siegfrids, pasiūliusi į finalą taip pat patekusiam Azerbaidžano atlikėjui Faridui Mamedovui ją vesti.

„Aš visada ramus“, - juokėsi islandų dainininkas Eythoras Ingi, paklaustas, kodėl visiškai nerodė emocijų, kai pelnė kelialapį į konkurso finalą.

„O aš gal atrodau ramus, bet jaudinausi. Ir vos nenualpau scenoje. Gal todėl, kad šiandien neturėjau kada pavalgyti“, - dėstė vengrų atlikėjas ByeAlex ir citavo filosofą Friedrichą Nietzsche: „Gyventi be muzikos būtų neverta“.

Ne visi bilietą į finalą pelnę atlikėjai buvo tokie rimti ir susikaupę.

Graikų grupės „Koza mostra“ narys siuntė linkėjimus į finalą nepatekusiems albanams, o savo grupę vadino „linksmais mažais žmogeliukais, nesvarbu, kad vienas mūsų yra gana senas“.

Rumunų dainininkas Cezaris mielai demonstravo savo itin aukštą balsą, sužavėjusį „Eurovizijos“ žiūrovus, o imtynininko karjerą į dainininko iškeitęs F. Mamedovas pademonstravo kelis treniruočių judesius.

Tai neliko nepastebėta suomės K. Siegfrids, kuri „Eurovizijoje“ į finalą iškopė su kūriniu „Marry Me“ („Tekėk už manęs“).

Scenoje ji vienus šokiravo, o kitus nudžiugino bučiniu su viena savo šokėjų.

„Buvo smagu, ji tikrai gerai bučiuojasi“, - žurnalistus linksmino Krista.

Ji prisipažino, kad vis dar nesulaukė savo vaikino pasiūlymo tekėti: „Jei jis man nepaskambins ir to nepasiūlys, susituoksiu su kitu vaikinu. Arba mergina“.

Galiausiai ji paklausė, ar vesti jos nenorėtų F. Mamedovas. Šis puolė flirtuoti su suome, o konferencijos vedėja paskelbė, kad tarp dviejų atlikėjų tikrai „kažkas užsimezgė“.

Maltietis Gianluca prisipažino, kad po žingsnio į finalą susimąstė, ar nevertėtų savo pagrdininio darbo iškeisti į dainininko karjerą. Tikroji Gianlucos profesija – gydytojas. Būdamas Malmėje, jis aplankė greta esančio Lundo miesto ligoninę ir su ten besigydančiais vaikais įrašė dainą.

Norvegė Margaret Berger atsikirto į klausimą, ar jos įvaizdis neprimena JAV dainininkės Lady Gagos.

„Susiraskite mano pasirodymo vaizdo įrašą iš 2006-ųjų. Man atrodo, tai Lady Gaga atrodo taip, kaip aš“, - žurnalistų plojimus sukėlė norvegė, pasidžiaugusi, kad penktadienį turės progą apsivilkti specialiai įsigytą suknelę ir bent porą valandų švęsti Nacionalinę Norvegijos dieną.

Į finalą nepatekusių šalių stovyklose – gedulo nuotaika. Ypač liūdi izraelietė Moran Mazor, kuriai penktadienį sukanka 22-eji.

Nervingai rūkantys latviai „PeR“ lrytas.lt prisipažino, kad jaučiasi labai nusivylę: „Bet finale visa širdimi sirgsime už lietuvius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.