„Eurovizijos“ ekspertai: A. Pojavio koziriai – nuoširdumas ir patrauklumas moterims

Specialiai lrytas.lt, Malmė

Tai, kad Lietuva finale pasirodys jau antru numeriu, dano nuomone, neturėtų mūsų liūdinti.<br>J. Stacevičius
Tai, kad Lietuva finale pasirodys jau antru numeriu, dano nuomone, neturėtų mūsų liūdinti.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 18, 2013, 6:13 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 1:46 PM

Šeštadienio vakarą Lietuva sužinos, kaip „Eurovizijos“ finale pasisekė mūsų šalies dainininkjui Andriui Pojaviui. Portalas lrytas.lt Malmėje paklausė žinomų „Eurovizijos“ ekspertų nuomonės apie lietuvio pasirodymą ir jo galimybes. Jų nuomone, Lietuva šįmet nelaimės finalo, tačiau A. Pojavis turi kozirių, kuriais negali pasigirti kiti dalyviai ir turėtų atsidurti finalo lentelės viduryje.

Ne vienerius metus konkurso rezultatus tiksliai prognozuojantis danų žurnalistas Frankas Holmas dar prieš dvi savaites teigė, kad Lietuva pateks į finalą.

„Tai buvo akivaizdu. Andrius – labai nuoširdus ir sąžiningas, turi paprastą, bet gražią dainą. Europos žiūrovai tai mato ir balsuoja už jį.

Lietuva – jau trečius metus iš eilės finale. Tai gražus rezultatas, turint omenyje, kokia maža jūsų šalis. Man labai patinka, kad lietuviai nesamdo užsieniečių, kasmet atsiveža savo artistus ir jūsų šalies kompozitorių parašytas dainas. Tai yra teisingas kelias“, - lrytas.lt sakė F. Holmas.

Tai, kad Lietuva finale pasirodys jau antru numeriu, dano nuomone, neturėtų mūsų liūdinti.

„Gerai tai, kad jis pasirodys iškart po prancūzės Amandine Bourgeois, kurios daina – visiškai kitokia, tad į jį žiūrovai turėtų atkreipti dėmesį. Andrius, manau, finale bus tarp dešimtos ir penkioliktos vietos“, - prognozavo F. Holmas.

Kas laimės konkursą? „Aš danas, tad manau, kad mūsiškė Emmelie de Forest. Tikrai šįmet tuo tikiu“, - sakė žurnalistas.

Portalo esckaz.com įkūrėjas iš Rusijos Andrejus Michejevas prisipažino, kad Lietuvos patekimas į finalą jam buvo staigmena.

„Ir ši staigmena kartojasi jau trečius metus iš eilės. Mažai kas prognozavo Lietuvai sėkmę, bet taip buvo ir pernai bei užpernai.

Kodėl Andrius pateko? Pirmiausia, jis patrauklus, pavergė moteriškąją auditorijos pusę. Pirmajame pusfinalyje nebuvo kito tokio atlikėjo – mylinčio herojaus.

Be to, jo manieros, judesiai – labai išraiškingi. Tai įsimena žiūrovams“, - analizavo pašnekovas.

Antrasis lietuviui tekęs pasirodymo numeris, Andrejaus nuomone, mažina jo šansus: „Būtų sėkmė, jei lietuvis patektų tarp penkiolikos geriausių“.

Paklaustas, kas laimės, žurnalistas atsiduso: „Labai bijau, kad Danija. Jau dabar mes esame beveik Danijoje – Kopenhaga visai šalia. „Eurovizija“ toje pačioje vietoje antrus metus iš eilės – tai labai neįdomu. Tikiuosi, kad danę pralenks italas arba gruzinai“.

Britas Roy Delaney į klausimą apie A. Pojavio sėkmę pusfinalyje atsakė, jog tikėjo ja nuo pat pradžių.

„Ar lietuviai stebisi? Neturėtų. Man jis patinka, labai mėgstu Andrių. Kai kas sako, kad jo neturėtų būti finale, bet tie žmonės klysta. Andrius – tikras, nuoširdus, tai ir yra jo stiprybė, pasirodymo „kampas“.

Kai jis žiūri į kamerą, supranti, kad tai žavus, geras vaikinas. Jo daina – tarp trijų mano merginos mėgstamiausių“, - sakė britas.

Anot jo, daina „Something“ niekaip negali laimėti „Eurovizijoje“, bet paskutinis Andrius irgi neliks.

„Manau, jam teko geras pasirodymo numeris. Jo daina – šilta ir graži, joje daug širdies. Visiškai nepanaši į keistą, kapotą, seksualią prancūzės dainą, kuri skambės prieš Andriaus kūrinį. Tad gal net gerai, kad Andrius dainuos po jos.

Jei jo daina skambėtų vėliau, tarp triukšmingų dainų, tai būtų blogiau“, - svarstė R. Delaney.

Kas, jo nuomone, laimės?

„Visa Europa sako, kad danė, bet aš to nenorėčiau. Tai būtų pirma laimėtoja, kurios dainos, toks įspūdis, niekas nemėgsta.

Manau, kad šansų turi norvegė, bet mano favoritas – maltietis Gianluca“, - sakė R. Delaney.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.