Priešpaskutinis lietuvių vakaras „Eurovizijoje“: scenoje parodytas liežuvis ir A. Giržado gimtadienis

Specialiai lrytas.lt, Malmė

Dovanų A. Giržadas gavo šokoladinį tortą su skaičiaus 3 formos žvakute.<br>R. Zilnys
Dovanų A. Giržadas gavo šokoladinį tortą su skaičiaus 3 formos žvakute.<br>R. Zilnys
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 18, 2013, 12:30 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:22 PM

Penktadienio vakaras dainininkui Andriui Pojaviui ir jo komandai Malmėje baigėsi linksmai. Antrojoje „Eurovizijos“ finalo generalinėje repeticijoje, kurią palydoviniu ryšiu stebėjo ir balus rašė vertinimo komisijos, dainininkas prieš kameras žaismingai iškišo liežuvį. Iš Malmės arenos lietuviai grįžo į viešbutį, kur su 49-uoju gimtadieniu pasveikintas šalies delegacijos vadovas Audrius Giržadas.

„Kodėl iškišau liežuvį? Nežinau, tai buvo spontaniška. Norėjosi pakvailioti, atsibodo į tą kamerą vienodai visą laiką žiūrėti“, - juokėsi A. Pojavis, dar nenusprendęs, ar finale darys tą patį.

Užkulisiuose priėję šou režisieriai sakė, kad šis epizodas žiūrėjosi linksmai ir tikrai negadino pasirodymo.

Grįžę į viešbutį, A. Pojavis su žmona Isabella, pritariantieji dainininkai, Švedijoje dvi savaites visą komandą prižiūrėjusios vietinės lietuvės Grėtė ir Vilija A. Giržadui dainavo „su gimimo diena“. Gidės tą patį padarė ir švediškai.

Dovanų A. Giržadas gavo šokoladinį tortą su skaičiaus 3 formos žvakute – kaip palinkėjimą, kad lietuviai šįmet finale patektų į geriausiųjų trejetuką.

Gegužės 17-ąją gimęs A. Giržadas jau ne pirmus metus gimtadienį švenčia „Eurovizijoje“ - šis konkursas paprastai vyksta šio mėnesio viduryje.

Lietuvių komandos nuotaiką pakėlė ir viešbučio darbuotojai – grįžę į kambarius, dainininkas ir jo bendražygiai rado po rožę ir atviruką su užrašu „sėkmės rytoj“.

Lagaminus dainininkai pradės krautis dar šiandien – šeštadienį nuo ankstyvo ryto iki išnaktų vėl bus arenoje, kur 22 valandą Lietuvos laiku prasidės lemiama „Eurovizijos“ kova. A. Pojavis joje pasirodys antru numeriu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.