A. Pojavis apie „Eurovizijos“ rezultatus : „Esu labai nusivylęs“ (video)

Specialiai lrytas.lt, Malmė

Andrius Pojavis su Lietuvos delegacija.<br>R. Zilnys
Andrius Pojavis su Lietuvos delegacija.<br>R. Zilnys
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-05-19 02:56, atnaujinta 2018-03-06 13:32

Paskelbus „Eurovizijos“ finalo rezultatus, A. Pojavis neslėpė, kad jie jo nenudžiugino. Dainininkas net tiksliai nepasidomėjo, kurią vietą užėmė – 21 ar 22.

„Ką manau? Esu didžiai nusivylęs. Dėl to, kad nesu. Nesu kur? Svajojau būti aštuntas, o taip gavosi, kad esu... kelintas? Dvidešimt pirmas? Dvidešimt antras? Ką darysi, teks susitaikyti ir su šituo“, - sakė atlikėjas, prieš finalą tikinęs, jog jam nesvarbi vieta, kurią pavyks užimti. Tik sužinojęs rezultatus jis pirmiausia nuskuodė apkabinti žmonos Isabellos.

Konkurso laimėtojai jis neturėjo jokių pastabų. „Labai graži mergina, graži daina, geras šou. Viskas gerai. Manau, ji turėjo laimėti. Patiko man dar kita daina, bet gerai, kad šita laimėjo“, - kalbėjo A. Pojavis.

Paklaustas, ar ateityje dar mėgintų jėgas „Eurovizijos“ konkurse, A. Pojavis ironizavo: „Taip, kasmet dalyvaučiau ir dalyvausiu.“ Surimtėjęs jis ragino atlikėjus nebijoti šio konkurso. „Tie, kurie turi gerą dainą, geresnę nei gerą, tikrai gali sudalyvauti čia ir padainuoti kažką gero. Manau, kad atsiras tokių žmonių“, - sakė A. Pojavis.

Daugiausia balų Lietuvai skyrė Italija. A. Pojavio tai nenustebino.

„Mano šeima Italijoje, normalu. Tik gaila, kad lietuviai nei iš latvių, nei iš estų tiek negauna. O mes estams duodame“, - sakė Andrius.

Dainą „Something“, tvirtino dainininkas, jis vertina taip pat, kaip ir prieš konkursą.

„Galbūt žmonėms atrodys, kad save teisinu. Manau, kad muzika nevertinama skaičiais, vietomis. Muzika yra daugiau, nei galime įsivaizduoti. Ar brisčiau į šią upę antrą kartą? Tokio klausimo nekyla. Įbridau į upę, kuri kartais akmenuota, bet muzika yra svarbiausia.

Labai džiaugiuosi dėl Danijos pergalės. Tikiuosi, kad kitais metais Lietuvai atstovaus garbingas pilietis. Toks, koks esu aš, Andrius Pojavis“, - sakė atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.