Klaipėdoje gimtadienį šventusio naktinio klubo lankytojus pasveikino JAV šokių muzikos žvaigždė Andain

Šeštadienio vakarą Klaipėdos naktiniame klube „PORT night club by BarBar'a“ susirinkusių kelių šimtus šokių ir muzikos gerbėjų laukė staigmena – pasveikinti vienerių metų gimtadienį švenčiančio klubo specialiai iš San Francisko atvyko pasaulinio garso atlikėja – JAV elektroninės muzikos žvaigždė Andain.

Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Pilaitis

Jun 16, 2013, 6:21 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 11:32 AM

Nemažai klaipėdiečių įpratę į naktinius klubus rinktis gerokai po vidurnakčio, tačiau šį kartą lankytojai, tarp kurių buvo nemažai kviestinių svečių, verslo ir pramogų pasaulio atstovų, atvyko nurodytu laiku. Pasveikinę klubo savininkus ir personalą svečiai linksminosi šokių aikštėje laukdami, kada į sceną įžengs vakaro žvaigždė Andain.

Po vidurnakčio pasirodžiusi Andain nenuvylė publikos – talentinga, savito balso atlikėja, kurios dainose susilieja nostalgiška lyrika ir elektroninės šokių muzikos garsai, dar labiau įkaitino publiką. Andain atliko populiariausias savo repertuaro dainas. Koncerte nuskambėjo ir naujausi jos kūriniai iš albumų „Much Too Much“ ir „You Once Told Me“.

Baltijos kraštuose pirmą kartą viešinti Andain, pasirodo, mėgsta sportą, yra krepšinio aistruolė. Sužinojusi, kad Lietuva vadinama krepšinio šalimi, dainininkė prisipažino jau įsidėmėjusi NBA žaidžiantį lietuvį Joną Valančiūną - šio krepšininko veiksmai aikštelėje jai patinka. Į Klaipėdą Andain atvyko iš Kauno. Ten ji irgi buvo surengusi koncertą viename naktinių klubų.

Dar tiktai metus veikiančio, bet vieno populiariausių uostamiestyje naktinio klubo „PORT night club by BarBar'a“ lankytojai ir kviestiniai svečiai linksminosi, gaivinosi kokteiliais ir smagiai bendravo iki paryčių.

Klubų tinklo „By BarBar'a" atstovai šventę vadino preliudija prieš kitą svarbų renginį. Dar vieną naują klubą greitai atidarysime viešbutyje „Klaipėda Amberton“. Jis veiks 21-ajame aukšte, specialiai įrengtoje, nuo lietaus ir vėjų apsaugotoje lauko terasoje. Iš jos atsiveria viso miesto panorama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.