Naują dainą pristatęs J. Brūzga šokdino praeivius (video)

Dainininkas Jurgis Brūzga dalijasi nauja vasariška daina „Vakare“ bei ją pristatančiu nuotaikingu vaizdo klipu. Pasak dainininko, praėjo nemažai laiko, kol susikaupė kūrybinės energijos ir atsirado noras vėl pradėti dainuoti savos kūrybos, o ne tik užsienio atlikėjų dainas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-18 11:51, atnaujinta 2018-03-05 10:21

„Ši daina yra mano ir gero bičiulio kompozitoriaus Mariaus Leskausko bendras darbas. Dainai tekstą parašiau aš, o muziką – Marius. „Vakare“ yra lengva, vasariška daina. Tai - gero oro ir nuotaikos kūrinys, kurio galima klausytis ne tik gulint paplūdimyje, bet ir vaikščiojant saulėtą dieną mieste. Norėjome sukurti dainą, tinkamą judesiui, todėl prieš ją pristatydami įsitikinome, ar ši daina iš tiesų yra tinkama šokti.

Galbūt ateityje dainai sukursime rimtą vaizdo klipą, panaudodami šią filmuotą medžiagą. Paintriguosiu, jog „už kadro“ liko tikrai neblogų vaizdų“, - sako atlikėjas.

Šiuo metu Jurgis įrašinėja naujas dainas ir ateityje tikisi išleisti albumą, nes tai, pasak jo, yra dainininko vizitinė kortelė.

Vaizdai, kaip Jurgis naują dainą išbandė su praeiviais, ir pati daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.