Naują dainą pristatančios 15-metės M. Daikerytės tikslas - šou „Lietuvos balsas“ (audio)

2010 ir 2011 metais tik per plauką nuo kelialapio į vaikų „Euroviziją“ likusi jauna dainininkė Milita Daikerytė klausytojams pristato dainą „Aš žinau“. „Ši daina atskleidžia mane tokią, kokia esu dabar“, - sako penkiolikmetė atlikėja, rudenį eisianti į dešimtą klasę ir besitikinti prasimušti į TV šou „Lietuvos balsas“.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jun 23, 2013, 1:13 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:20 AM

Lietuva jau nebedalyvauja vaikų „Eurovizijoje“, tačiau Milita kitais metais pagal taisykles jau galėtų dainuoti suaugusiųjų konkurse.

„Kol kas apie tai negalvoju. Stengiuosi galvoti apie tai, kas man galėtų suteikti daug patirties ir praktikos. „Eurovizijos“ konkursas - tai puiki galimybė, tačiau šiais metais daug apie tai negalvojau, kadangi norėčiau sudalyvauti TV šou „Lietuvos balsas“, - sakė paauglė.

Naująjį kūrinį, anot jos, parašė jaunas ir labai talentingas muzikos autorius. Milita mano, kad tai – šiuolaikiška, „klausoma“ bei skoninga daina.

„Norėjau kitokios dainos, nei anksčiau. Dainos autorius mane puikiai pažįsta, todėl nereikėjo ilgai vargintis sprendžiant klausimą, kokio stiliaus dainos reikia. Bet neslėpsiu – prie galutinės dainos versijos teko nemažai padirbeti, ir tobulinant muziką, ir įrašinėjant vokalą“, - sakė Milita.

Rudenį į mokyklos suolą grįšianti atlikėja sako, kad jos svajonė - įgyti aukštąjį išsilavinimą ir profesiją, kurios vedama ji galėtų pasirodyti ir didžiojoje scenoje.

„Per daug skiriu muzikai ir kūrybai laiko, kad taip lengvai ją paleisčiau“, - sako ne viename konkurse prizines vietas skynusi, iš žinomų peadagogių Nijolės Maceikaitės ir Rositos Čivilytės dainavimo paslapčių išmokusi moksleivė.

Daina „Aš žinau“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.