Skelbiame „Depeche Mode“ konkurso laimėtojus

Portale lrytas.lt savaitę vyko konkursas, kurio dviems laimėtojams teks ypatingas prizas – galimybė šį šeštadienį susitikti su grupe „Depeche Mode“ prieš koncertą Vingio parke Vilniuje. Po septynerių metų pertraukos į Lietuvą atvykstanti grupė kiekviename aplankytame mieste susitinka su nedideliu būreliu gerbėjų – dalyvauti tokiame susitikime yra daugelio svajonė.

Du portalo lrytas.lt skaitytojai šeštadienį susitiks su grupe "Depeche Mode".<br>"Reuters"
Du portalo lrytas.lt skaitytojai šeštadienį susitiks su grupe "Depeche Mode".<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2013, 7:08 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:31 PM

Konkurso dalyvių prašėme atsiųsti nuotrauką, atspindinčią jų meilę „Depeche Mode“, o taip pat – trumpai nurodyti, kodėl būtent jie nusipelnė šio išskirtinio susitikimo.

Sulaukėme gausybės laiškų – jūs siuntėte mums savo sukauptų „Depeche Mode“ suvenyrų kolekcijų nuotraukas, kadrus iš aplankytų grupės koncertų ar net vaizdus, kuriuose bandėte persikūnyti į „Depeche Mode“ narius.

Įvertinę visų dalyvių pastangas, kartu su koncertą rengiančia agentūra „Live Nation“ kvietimus susitikti su grupe skiriame dviems prisiekusiems grupės gerbėjams - į gausybę „Depeche Mode“ koncertų įvairiuose žemynuose vykusiai Daliai Terleckaitei ir lietuviškos „Depeche Mode“ interneto svetainės kūrėjui Haroldui Bakaičiui. Su konkurso laimėtojais susisieksime asmeniškai.

Dėkojame visiems dalyvavusiems ir kviečiame nuolat lankytis portale lrytas.lt – ketiname surengti dar ne vieną su garsių užsienio atlikėjų vizitu Lietuvoje susijusį konkursą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.