Buvęs V.Šapranausko prodiuseris į sceną ketina sugrąžinti grupę „Naktinės personos“

1991 metais įkurta grupė „Naktinės personos“ 11 metų džiugino lietuviškos muzikos mylėtojus. Grupės lyderiai Alanas Chošnau ir Aras Vėberis buvo bene laukiamiausias duetas šalies koncertų salėse, o į jų koncertą Vilniaus Vingio parke 1998-aisiais susirinko 28 tūkstančiai žmonių. Panašu, kad po daugiau nei dešimtmetį trukusios tylos „Naktinės personos“ sugrįžta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2013, 1:55 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:15 PM

Portalo lrytas.lt žiniomis, atgaivinti grupę ryžtasi Anapilin išėjusio aktoriaus Vytauto Šapranausko prodiuseris, įmonės „Versus Vertex“ direktorius Ričardas Pinikas.

Nors ne visos „Naktinių personų“ sugrįžimo detalės suderintos iki galo, portalo lrytas.lt žiniomis jau visai netrukus Aro ir Alano gerbėjai koncertuose galės vėl šokti pagal jų atliekamas dainas.

Grupė „Naktinės personos“ ne kartą buvo pripažinta metų grupe. Tai įvyko 1997 (Radiocentro muzikiniai apdovanojimai), 1998 (Bravo muzikiniai apdovanojimai) ir 1999 (Radiocentro ir Bravo muzikiniai apdovanojimai) metais. Muzikinis kūrinys „Sukasi ratu” 1998 metais laimėjo metų dainos nominaciją.

Grupės debiutinis albumas išleistas 1993 metais. Iš viso Alanas ir Aras išleido dešimt albumų ir du singlus.

Prieš ketverius metus dienraščio „Lietuvos rytas“ kalbintas A.Vėberis jau tada prasitarė, kad nereikėtų stebėtis, jeigu „Naktinės personos“ ateityje bent trumpam atgims.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.