Festivalis M.Palubenkai padovanojo pažintį su pasauline žvaigžde

Prieš metus pirmojo „Vilnius Music Week“ festivalio scenas išbandę Lietuvos atlikėjai nedvejodami į festivalį grįžta šįmet. Muzikantai tvirtina, kad jau pajuto šio renginio naudą - nuo pasitikėjimo savimi įkvėpusių užsienio profesionalų komplimentų iki ženkliai pagausėjusio gerbėjų būrio Lietuvoje.

Galimybės "apšildyti" L.Del Rey koncertą Minske M.Palubenkai atsivėrė po pasirodymo "Vilnius Music Week".<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Galimybės "apšildyti" L.Del Rey koncertą Minske M.Palubenkai atsivėrė po pasirodymo "Vilnius Music Week".<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Sep 1, 2013, 10:19 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:05 PM

Kai birželį dainininkas Markas Palubenka pozavo nuotraukoms, apkabinęs garsiąją JAV popžvaigždę Laną Del Rey, jis žinojo, kad tai - pernykščio pasirodymo „Vilnius Music Week“ rezultatas.

Pernai į melodingų dainų atlikėją iš Vilniaus dėmesį atkreipė „Vilnius Music Week“ stebėję baltarusių žurnalistai. Kai šįmet atėjo metas pasirinkti „apšildantį“ atlikėją L.Del Rey pasirodymui Minske, jie organizatoriams parekomendavo būtent M.Palubenką. Sprendimas pasiteisino - koncertas, kuriame tūkstančiai baltarusių palankiai sutiko Marko dainas, taps geru atspirties tašku jo tolimesnei karjerai Baltarusijoje.

„Kita puiki „Vilnius Music Week“ padovanota pažintis buvo su latvių grupe „Instrumenti“. Jiems patiko mano muzika, netrukus sulaukiau pasiūlymo kartu su jais koncertuoti Taline. Jie ten - populiarūs, grupės vokalistas prieš pasirodymą išėjo ir šiltai apie mane papasakojo. Užsimezgė puiki draugystė, kuri padeda skleisti savo kūrybą.

Tikiuosi, šįmet mano koncertas festivalyje bus dar geresnis. Jau turiu grupę, su kuria per vasarą puikiai „susigrojome“, norime surengti šiltą, darnų, vasaros pabaigai tinkantį pasirodymą“, - džiaugėsi Markas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.