Atgimstantis duetas „Naktinės personos“ ryžosi šturmuoti didžiausias šalies arenas

Gandai, kad į Lietuvos sceną po ilgos pertraukos sugrįžta Alano Chošnau ir Aro Vėberio duetas „Naktinės personos“, pildosi. Internete atsirado plakatas, kuriuo reklamuojami šios grupės sugrįžimo į sceną koncertai „Po 20 metų“. A.Chošnau artimi šaltiniai lrytas.lt sakė, kad dar visai neseniai dainininkas neigė dueto atsikūrimo galimybę. Tačiau A.Vėberis ankstų trečiadienio rytą jau patvirtino: „Taip, tai tiesa, „Naktinės personos“ sugrįžta“.

"Naktinės personos" scenoje kartu pasirodys po 12 metų pertraukos.
"Naktinės personos" scenoje kartu pasirodys po 12 metų pertraukos.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Sep 4, 2013, 10:40 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:03 PM

„Naktinių personų“ interneto svetainėje ir „Facebook“ profilyje jau skelbiama informacija yra tiksli, Valentino dieną atsikūrusi grupė ketina švęsti koncertu Vilniaus „Siemens“ arenoje. Vasario 15 dieną koncertas turėtų vykti Kauno „Žalgirio“ arenoje, vasario 21 dieną – Panevėžio „Cido“,vasario 22 dieną – Klaipėdos „Švyturio“, vasario 28 dieną – Šiaulių arenoje.

„Taip, galiu pradžiuginti, tikrai pakviesime savo gerbėjus į koncertus. Ar bus ir naujų dainų, ar šis sugrįžimas ilgalaikis? Apie tai pakalbėsime vėliau“, - sakė A.Vėberis.

Jau paskelbtos į bilietų kainos į kai kuriuos koncertus - jie kainuos nuo 29 iki 65 litų.

1992-aisiais susibūręs duetas gyvavo iki 2002-ųjų, kai išleido paskutinį rinktinį albumą "Šilko kelias". Duetui iširus, A.Chošnau tęsė solinę karjerą, o A.Vėberis užsiėmė verslo projektais.

Praėjusio amžiaus paskutiniame dešimtmetyje "Naktinės personos" buvo lietuviškos popmuzikos romantikų simbolis. Grupė nuolat koncertuodavo visoje Lietuvoje, rengė gastroles užsienyje. Į grupės pasirodymą Vingio parke susirinko tūkstančiai žiūrovų.

Žymiausi grupės hitai - "Kaltas ruduo", "Sukasi ratu", "Pažvelk atgal", "Labai norėčiau" - iki šiol gyvi melomanų atmintyje. "Aš tikrai manau, kad grupei būtų verta dar pagroti kartu. Bet viskas priklauso nuo Alano", - prieš keletą metų lrytas.lt prisipažino A.Vėberis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.