R.Čivilytė apie R.Šarkienės dainavimą: „Jūsų į sceną jokiu būdu neįsileisčiau“

Ketvirtadienio vakarą naujoje BTV laidoje „Yra kaip yra“ spindinti kaip Kalėdų eglutė Raisa Šarkienė pristatė pirmąją savo dainą „Įsimylėjau“. Moteris prisipažino: tapti dainininke ji svajojo nuo vaikystės. Šiandien jos svajonės pildosi.

R.Šarkienės specialistų kritika nejaudina: "Norėsiu ir dainuosiu".<br>Kadras iš laidos
R.Šarkienės specialistų kritika nejaudina: "Norėsiu ir dainuosiu".<br>Kadras iš laidos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2013, 11:07 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 1:21 AM

Tačiau laidoje „Yra kaip yra“ kalbama ne apie Raisos Šarkienės svajones. Studijoje Raisos klausėsi vokalo dėstytoja, dainininkė Rosita Čivilytė, muzikologas Darius Užkuraitis ir skandalingais pareiškimais garsėjanti žinoma vokalistė Dovilė Filmanavičiūtė - Miss sheep.

Po spindinčio R.Šarkienės benefiso – aštrūs muzikos grandų kirčiai. R.Čivilytė tiesiai šviesiai pareiškė: „Aš jūsų į sceną jokiu būdu neįsileisčiau“.

„Aš manau, kad niekas neuždraus dainuoti, bet yra laikas ir vieta, kur galima tai daryti. Lietuviai nėra durnių tauta. Jie vertina gerą muziką, aš manau, kad jie supranta, kur žmogus plėšia iš širdies, o kur žiopčiodamas vaiposi ir kraiposi. Nenuvertinkim tautos“, – lietuvių muzikinį skonį gynė ir kritikos Raisai negailėjo D.Filmanavičiūtė - Miss sheep.

Tačiau jai paprieštaravo „Sare Roma“ ansamblio vokalistas Ištvanas Kvikas: „Liaudžiai reikia paprastos muzikos. Jie negirdi penkių akordų“.

Raisai į visas profesionalų pastabas ir nuomones – nusispjaut: „Dainuosiu. Vaidinsiu. Kalbėsiu monologus. Būsiu artistė. Pasakiau, ir šventa“, – kaip peiliu nurėžia Raisa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.