E.Martin-Grigaitis veda „Naujas pupytes“ į tarptautinę rinką ir keičia grupės pavadinimą

Grupės „Naujos pupytės“ merginos Oksana Pikul, Skaistė Steikūnaitė, Vita Jakutienė ir Neringa Šiaudikytė muzikine veikla vien tik Lietuvoje ir kaimyninėse šalyse neapsiriboja. Atlikėjos neria į platesnius vandenis, o tai joms padės padaryti verslininko Žilvino Grigaičio žmona Elle Martin-Grigaitis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2013, 2:16 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:48 AM

Portalui lrytas.lt grupės narė Skaistė Steikūnaitė sakė, kad nepabandyti užkariauti tarptautinių arenų būtų nuodėmė. „Nepabandęs nesužinosi, kaip sekasi. Žingsnelis po žingsnelio einame į priekį, todėl nutarėme priimti mums siųstą iššūkį“, - kalbėjo Skaistė.

Skaistė pasakojo, kad australė E.Martin-Grigaitis rūpinsis jų reklama, koncertų užsakymais. Kaip žinia, moteris turi daug pažinčių su garsiais prodiuseriais, dainininkais ir renginių organizatoriais daugelyje pasaulio šalių.

Įdomu tai, kad užsienyje merginų grupė vadinsis anglišku žodžiu „Babes“. S.Steikūnaitė įsitikinusi, kad vieną anglišką žodį yra kur kas paprasčiau įsiminti negu dviejų lietuviškų žodžių derinį „Naujos pupytės“.

Bent jau kol kas koncertai vakarų šalyse nėra suplanuoti. Tačiau projektas startavo tik šiąnakt, todėl Skaistė vylėsi, kad greitu metu Elle joms praneš džiugių žinių.

„Laukiame, kas bus toliau. Tikimės, kad sulauksime pasiūlymų koncertuoti ir parodysime ką sugebame“, - portalui lrytas.lt sakė S.Steikūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.