Atsikūrusio dueto „Naktinės personos“ koncertų lemtį ėmėsi burti astrologė

Skirtingais keliais prieš dešimtmetį pasukę "Naktinių Personų" bendražygiai Alanas Chošnau ir Aras Vėberis vėl sugrįžta. Kaip jiems seksis kitąmet prasidėsiantis turas?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2013, 12:10 PM, atnaujinta Mar 19, 2018, 4:29 PM

"Galiu užtikrinti smalsuolius, kad šiam turui tikrai labai daug ruošiamasi. Viskas bus kruopščiai apgalvota ir daug kartų repetuota.

Žiūrovai jaus puikią iš salės sklindančią šiltą energiją, nuoširdumą, romantiką. Alanas ir Aras puikiai sugeba padaryti tai scenoje, šitai atsispindi jų horoskope, galima sakyti ir kitaip - užkoduota genuose.

Lietuvoje šis turas turėtų sutraukti dideles jų gerbėjų minias. Kiti metai taip pat palankūs koncertiniams turams ir užsienyje. Gerai jiems sektųsi koncertuoti JAV lietuvių bendruomenėje, ten jų lauktų tikrai didelis pasisekimas, todėl linkiu išnaudoti šį šansą. Lietuvoje jie galėtų puikiai rasti savo vietą muzikos pasaulyje, tačiau nemanau jog ši grupė liks ir pastoviai koncertuos, nebent susiburs tam tikriems projektams.

Alanas Chošnau ir Aras Vėberis kaip asmenybės yra labai skirtingos, tačiau juos vienija vienas bendras bruožas - kūryba, tai labai aiškiai matosi abiejų horoskope, todėl ir jų dainos buvo tokios mėgiamos, nes visos - kurtos iš širdies“,- pasakoja Astrologė Lilija Banaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.