Šeštadienį - blaivus nemokamas koncertas Vilniuje su „Skamp“ ir bičiuliais

Jau rytoj Vilniaus pramogų salę „Vakaris" sudrebins pramogų pasaulio stereotipus ryžęsis sutriuškinti blaivių vakarėlių lyderis – „Varom!“ renginys, žadantis energingą, pašėlusį ir nemokamą vakarą. „Tai ketvirtasis projekto vakarėlis – per beveik metus gerokai ūgtelėjęs ir sugundęs išbandyti kitokį linksmybių būdą jau kelis tūkstančius lankytojų. Čia galioja vienintelis principas – išdrįsk dalyvauti, o visu kitu bus pasirūpinta“, – kviečia „Varom!“ organizatoriai, šią vasarą surengę pirmąjį festivalį be svaigalų ir kvaišalų, o savo idėjos palaikymo sulaukę iš daugybės žinomų muzikos grupių ir atlikėjų – Jurgio Didžiulio, „Bix“, „Anties“ ir kitų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2013, 1:25 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:42 AM

Lapkričio 16 dieną projekto sceną dalysis dvi kompanijos – unikalių koncertų ir improvizacijos meistrai, repo bardais tituluojami „Jama&W“ bei viena populiariausių Lietuvos grupių „Skamp“, žadanti atlikti visus žinomus savo hitus.

Projekto idėjos autoriai įsitikinę, kad tokie vakarėliai – netinkama vieta nuobodžiauti ar ramstyti sienas, todėl kas kartą kviečia išbandyti naują veiklą: „Visi kartu mokėmės tai-či, groti afrikietiškais būgnais, šokti lindyhopą, zumbą, o šį kartą vakarėlio pradžios judesį atiduodame į patikimas rankas – bendrai energingai veiklai pakvies profesionalus treneris Jeanas Claude'as Edorhas, taigi neverta praleisti nė minutės!“.

Taip pat organizatoriai galiausiai atskleidžia iki šiol laikytą paslaptyje programos staigmeną – į bendrą salsos šokio ratą suburs šokių studijos „Dance Art“ įkūrėjas Dainius Karužas. Pasak Dainiaus, puikaus jausmo formulė labai paprasta: užvedantys ritmai, besišypsantys veidai ir puikiai praleistas laikas. O šokis nesantis tik gerai išmokti žingsneliai – tai teigiamos energijos užtaisas, nauji draugai, gera nuotaika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.