„Radistai“ Jonas ir Rolandas remiksuoja „Naktinių personų“ hitą

„Radistų“ pasiūlymą Alanas Chošnau ir Aras Vėberis sutiko entuziastingai.

„Radistas“ Jonas Nainys ir jo kolega Rolandas Mackevičius – „Naktinių personų“ fanai nuo pat vaikystės.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Radistas“ Jonas Nainys ir jo kolega Rolandas Mackevičius – „Naktinių personų“ fanai nuo pat vaikystės.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2013, 12:05 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:32 AM

„Radistas“ Jonas Nainys ir jo kolega Rolandas Mackevičius – „Naktinių personų“ fanai nuo pat vaikystės. „Užaugome su ta muzika, tad labai apsidžiaugėme sužinoję, kad ši grupė tarsi Feniksas vėl pakilo. Išsyk gimė noras prisidėti prie šio įvykio remiksuojant „Naktinių personų“ dainas, kurias, neabejojame, žino visa Lietuva“, – kalbėjo didžėjai.

„Radistų“ pasiūlymą Alanas Chošnau ir Aras Vėberis sutiko entuziastingai.

„Naktinių personų“ hitas „Labai norėčiau“ remiksavimui buvo pasirinktas kaip stiprus atspirties taškas. „Stebėsime klausytojų, grupės gerbėjų reakcijas. Jei pasirodys, kad „pataikėme į dešimtuką“, galvojame imtis ir kitų dainų“, – užsiminė J.Nainys.

„Radistai“ sukūrė tris remikso versijas ir šiuo metu sprendžiama, kuri iš jų bus pristatyta oficialiai. „Dirbdami studijoje intensyviai susirašinėjome su Aru ir Alanu – jie visą laiką buvo kūrybinio proceso sraute ir negailėjo savo komentarų. Mums svarbus šis kontaktas, nes nenorėtume kažkaip iškraipyti „Naktinių personų“ muzikos – tiesiog stengiamės ją pateikti šviežiai, gaiviai, su stilistikos, kuri būdinga mūsų pačių albumui „On Air“, elementais“ , – pasakojo „Radistai“.

„Labai norėčiau“ remiksas įgis elektroninės muzikos atspalvių – A.Chošnau vokalas persipins su įtaigiu progressive skambesiu, būdingu Berlyno naktinio gyvenimo scenai. „Kūrinys tikrai nepraras savo jausmingumo – įsivaizduoju, kad jis turėtų puikiai skambėti tiek klubinėse erdvėse, tiek pasigarsinus jį automobilyje“, – spėjo J.Nainys.

„Radisto“ nuomone, turui „Po 20 metų“ besiruošiančių „Naktinių personų“ fenomenas turi daug sudėtinių dalių, tačiau svarbiausia iš jų – grupės narių talentas sukurti ypatingas emocijas: „Klausantis jų dainų užplūsta džiaugsmas, kartais – liūdesys, kartais ta muzika nuteikia apkabinti ar pasakyti kažką gero. Kiekvienas joje gali rasti tai, ko būtent jam reikia“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.