Festivalyje „Granatos Live“ gros britų žvaigždės „Bastille“

Muzikos festivalis „Granatos Live“ skelbia šių metų sezono atlikėjus. Rugpjūčio pradžioje į Lietuvą atvyks britai „Bastille“. Britų muzikos apdovanojimų ceremonijoje, kuri vyks vasario viduryje, šie muzikantai yra nominuoti Metų sensacijos, albumo, singlo ir geriausios metų grupės kategorijose. Beje, pernai grupė Lietuvoje nufilmavo vaizdo klipą „Things We Lost In The Fire".

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 12:22 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:44 PM

Grupės hitai „Pompeii“ ir „Of The Night“ jau metus puikuojasi pasauliniuose topuose, o „YouTube“ peržiūrų skaičius viršijo 60 mln. Ši Londono ketveriukė „Granatose“ surengs įsimintiną pasirodymą gerbėjams Lietuvojе - tai bus pirmasis grupės koncertas mūsų šalyje.

„Bastille“ šiuo metu yra festivalių organizatorių viena geidžiamausių grupių. Aišku, kad visuose festivaliuose grupei groti nepavyks. Todėl labai džiaugiamės, kad į vasaros koncertų programą grupė įtraukė pasirodymą „Granatose“, – sako festivalio „Granatos Live“ organizatoriai.

Festivalyje britai pristatys savo koncertinę programą „Bad Blood“. Į šio turo koncertus JAV ir Didžiojoje Britanijoje visi bilietai buvo parduoti iš anksto.

Be „Bastille“ rugpjūčio 1–3 d. Rumšiškėse vyksiančiose „Granatose“ pasirodys dabstepo meistras Dub FX. Pernai atlikėjas dėl oro linijų „kaltės“ neteko bagažo ir negalėjo surengti pilnaverčio pasirodymo „Granatų“ festivaliautojams, todėl šiemet žada driokstelėti su kelis kartus didesne jėga.

Pernai rugpjūtį Rumšiškių liaudies buities muziejuje startavusios „Granatos Live“ spėjo įsitvirtinti muzikos festivalių gretose. Pirmą kartą organizuotas festivalis sutraukė didelį užsienio ir Lietuvos atlikėjų būrį. Festivalyje pasirodė tokios žvaigždės kaip Jamesas Morrisonas, Jamie N Commonsas, „Fenech-Soler“, „The Asteroids Galaxy Tour“, Dub FX, „YouTube“ išpopuliarėjusi GJan, hiphopo karaliai „G & G sindikatas“ ir daugybė kitų.   

Tik 2000 „Granatų“ bilietų, kainuojančių 99 litus, jau galima nuo šiandien įsigyti "Bilietai.lt" prekybos vietose. Pasibaigus šiam kiekiui, bilietai brangs.

„Bastille“ hitas „Pompeii" ir Lietuvoje filmuotas klipas „Things We Lost In The Fire“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.